Reciclarea cablurilor TECK

Reciclarea cablurilor TECK, instalații complete de reciclare a cablurilor TECK, realizând separatoare specifice pentru cablurile TECK cu un grad ridicat de separare cupru - aluminiu.

reciclarea cablurilor teck

Instalații de reciclare a cablurilor TECK: Reciclarea cablurilor TECK reprezintă unele dificultăți operaționale pe care Stokkermill le-a rezolvat prin crearea de separatoare specifice pentru cablurile TECK (seria separatoarelor de cabluri TECK). Cablurile TECK constau, în general, dintr-o parte conductoare de cupru, protecție poliuretanică, armătură din aluminiu și un capac exterior din PVC. Cablurile TECK sunt deosebit de rezistente și pot fi utilizate fără sisteme de protecție suplimentare. Reciclarea cablurilor TECK este complicată de necesitatea separării fracțiunii metalice de cupru de fracțiunea externă de aluminiu. Separatoarele din seria TECK sunt proiectate și fabricate pentru a permite un grad ridicat de separare între cele două fracții metalice. Acestea sunt separatoare de fracțiuni metalice din cupru și aluminiu de înaltă precizie. Mecanica de control a mișcării și componentele electronice au fost revizuite și adaptate pentru a obține o subdiviziune a metalelor aproape de 100%. Separatoarele de cablu TECK sunt sisteme de precizie care permit separări eficiente chiar și între materiale cu o greutate specifică relativ similară și, prin urmare, se adaptează la utilizări diferite în comparație cu cele principale legate de reciclarea cablurilor TECK. Cablurile TECK sunt deosebit de frecvente în America de Nord și Canada, unde sunt utilizate în diverse materiale civile și industriale. De fapt, din nevoile și solicitările operatorilor de pe piața nord-americană, s-a născut necesitatea de a dezvolta sisteme specifice de reciclare și recuperare a cablurilor TECK.

Reciclarea cablurilor TECK, instalații complete de reciclare a cablurilor TECK, realizând separatoare specifice pentru cablurile TECK cu un grad ridicat de separare cupru - aluminiu.