Separatoare

Separator din oțel inoxidabil | SS100

Separarea particulelor de oțel inoxidabil pentru a separa particulele

Separator din oțel inoxidabil Stokkermill SS100 pentru industria de reciclare și recuperare. Aliajul din oțel inoxidabil este protejat de un strat extrem de subțire de oxizi. Dacă stratul este rupt ca urmare a unui proces precum granulare, mărunțire sau impacturi, nemagneticul devine un aliaj magnetic slab care poate fi captat de câmpul magnetic al cilindrului permițând separarea în anumite limite și respectând anumite condiții. Cu cât sunt mai mici fragmentele de metal magnetic slab, cu atât mai mică va fi capacitatea de atracție magnetică. Aceasta înseamnă că cele mai bune rezultate pot fi obținute cu particule> = 1 mm. Cea mai mare eficiență a câmpului magnetic poate fi atinsă la 10 mm de cilindrul magnetic este extrem de important pentru a distribui corect materialele într-un strat subțire pe cilindrul magnetic. Separatorul SS100 este echipat cu o masă de încărcare a vibrațiilor pentru a răspândi materialul pe cilindru, permițând o separare cât mai bună.

Separatorul particulelor de oțel inoxidabil Stokkermill SS100 este capabil să separe particulele de oțel inoxidabil de materialele pretratate în reciclarea și valorificarea materialelor electrice și electronice (DEEE), a pufului auto (ASR), Zurik și Zorba și, în general, de reziduurile zdrobite. Separatorul din oțel inoxidabil SS100 este, de asemenea, utilizat în domeniul reciclării și regenerării plasticului, întrucât este important să separați impuritățile metalice și feroase pentru a proteja procesele de extrudare și turnare. SS100 este disponibil în diferite dimensiuni și intensități ale câmpului magnetic și poate fi configurat în cascadă acolo unde sunt necesare standarde de puritate ridicate.

Separarea particulelor de oțel inoxidabil pentru a separa particuleleSepararea particulelor de oțel inoxidabil pentru a separa particulele

SS100

Dimensiuni:

1200 x 2200 x 2000 mm

Greutate:

1000 kg

Putere:

2 kW

Drum:

630 x 400 mm

Puterea magnetică:

5000 gauss (G)

SOLICITAȚI INFORMAȚII

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.