Reciclarea circuitelor electronice

Reciclarea placilor PCB | IM

Reciclarea cartelelor electrice, a cardurilor electronice, a plăcilor cu circuite imprimate și a plăcilor de bază cu moară de impact

Reciclarea placilor cu moară de impact Stokkermill a dezvoltat o serie de mașini compacte (PCB compacte) și linii de reciclare (PCB LINE) ușor de utilizat și de întreținere, pentru a permite reciclarea placi electrice, placi electronice, placi de circuite imprimate și plăci de bază (PCB - Circuitul imprimat).

Soluțiile propuse de Stokkermill permit, prin activitățile de granulare și separare, îmbunătățirea produsului prin recuperarea metalelor, inclusiv a celor cu cea mai mare valoare comercială, separându-le de partea inertă.

Designul precis al mașinilor permite reducerea drastică a pierderii metalelor prețioase, ceea ce face ca activitatea de reciclare să fie profitabilă și atractivă chiar și pentru operatorii mici și mijlocii.

Sistemele de separare electrostatică ESorting, în aval de PCB, mașinile de reciclare PCB Line, permit recuperarea chiar și a celor mai fine fracții ale materialelor prețioase prezente în proces:

  • mici componente feroase
  • metale (cupru, aluminiu, staniu etc.), metale prețioase
  • fracție din plastic

Stokkermill propune trei modele de sisteme compacte - Compact Line PCB - cu capacități de până la 500 kg / h, în timp ce pentru producții mai mari realizează linii dedicate la cererea clientului.

Reciclarea cartelelor electrice, a cardurilor electronice, a plăcilor cu circuite imprimate și a plăcilor de bază cu moară de impactReciclarea cartelelor electrice, a cardurilor electronice, a plăcilor cu circuite imprimate și a plăcilor de bază cu moară de impact

COMPACT 100

putere

37 kW

dimensiuni

1300x1700x1600 mm

greutate

2250 Kg

Produsul de intrare

200 - 300 Kg / h

COMPACT 300

putere

70 kW

dimensiuni

4550x1760x2890 mm

greutate

4500 kg

Produsul de intrare

300 - 400 Kg / h

COMPACT 500

putere

96 kW

dimensiuni

4550x1760x2890 mm

greutate

4750 kg

Produsul de intrare

400 - 500 Kg / h

SOLICITAȚI INFORMAȚII

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.