Linii de reciclare

Instalație de reciclare cabluri | TURBOFLEX Linie

Instalație de reciclare cabluri de cupru și granulație de aluminiu, prin granularea și separarea cuprului de partea izolatoare sau a cuprului de aluminiu.

Instalație de reciclare cabluri de cupru și granulare de aluminiu: Stokkermill produce mașini și echipamente care funcționează prin granularea și separarea cuprului de partea izolatoare sau a cuprului din aluminiu. Sisteme de reciclare create pentru a optimiza calitatea ieșirii, simple, fiabile și practice. Linia de granulare a cablurilor electrice Stokkermill are o capacitate mare de măcinare și separare pentru a răspunde nevoilor specifice. În prima fază a tratamentului, pre-tocatorul din seria PS reduce dimensiunea materialului, iar următorul pas este eliminarea oricăror impurități metalice cu un separator magnetic. Prelucrarea și reciclarea cablului electric continuă cu granulatorul Turboflex care permite mărunțirea cablurilor electrice și separă partea metalică (cupru sau aluminiu) de plastic. Pasul final este apoi cernerea și clasificarea cu o sită vibrantă. Scopul principal al reciclării cablurilor este reutilizarea cuprului pentru a reduce extracția de noi resurse naturale și pentru a promova economia circulară. Eliminarea corectă a cablurilor uzate permite o separare perfectă a materialului izolator (PVC și/sau cauciuc) de metal cu puritate aproape de 100%.

Instalație de reciclare cabluri de cupru și granulație de aluminiu, prin granularea și separarea cuprului de partea izolatoare sau a cuprului de aluminiu. Instalație de reciclare cabluri de cupru și granulație de aluminiu, prin granularea și separarea cuprului de partea izolatoare sau a cuprului de aluminiu.

LINE400

Putere

55 kW

Producția de inputuri

200 - 250 Kg/h

LINE500

Putere

68 kW

Producția de inputuri

350 - 400 Kg/h

SOLICITAȚI INFORMAȚII

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.