Reciclare cablu de cupru

Granulator pentru cabluri electrice | K750

Granulator pentru cabluri electrice de utilaje mici pentru reciclarea cablurilor și firelor electrice.

Granulator pentru cabluri electrice e-scrap K750 - Un concentrat de tehnologie.
Grilaj densimetric de tip uscat pentru reciclarea firelor electrice de cupru. Granulator de cabluri electrice K750 este ultimul model in ordin cronologic al producătorului Stokkermill Recycling Machinery din segmentul de utilaje mici pentru reciclarea cablurilor și firelor electrice. Datorită cercetării inginerești exacte, Stokkermill este capabilă să ofere o mașină „mică, dar excelentă” la un preț de achiziție accesibil, cu cel mai mic cost de întreținere. Atât dimensiunile morii, cu 3 lame rotative și 2 lame staționare, cât și grilajul densimetric de tip uscat permit atingerea unei capacități de 60-80 kg / h (130-180 lb / h), care este o țintă perfectă pentru un profesionist de nivel inițial. granulator de cabluri.

La fel ca modelul Stokkermill mai mare, K750 este echipat cu componente premium disponibile pe piață. Mărci precum SKF pentru rulmenți, Siemens pentru motoarele electrice, Schneider și Telemecanique pentru comenzile electronice măresc standardul general de calitate al mașinilor. Mai mult, mărcile premium sunt întotdeauna disponibile pe piață în întreaga lume, reducând dependența de client / producător la expirarea garanției de 24 de luni.

Granulator pentru cabluri electrice E-scrap K750 este cea mai bună soluție pentru cei care doresc să intre în industria de deșeuri electronice sau pentru oricine dorește să-și valorifice deșeurile electrice și e deșeurile. Ecranul clasificator instalat sub moara generoasă de lamă este disponibil în diferite dimensiuni: standardele de 3 mm pentru cabluri obișnuite, 2 mm pentru fire subțiri (fire de telecomunicații sau fire de date), 4 mm pentru cabluri rigide și mai mari. La cerere sunt disponibile dimensiuni mai mari. Capacitatea de intrare estimată este calculată în jur de 60-80 kg / h și datorită tabelului densimetric mare și bine echilibrat calitatea producției metalice este foarte apropiată de 100% din puritate. În ciuda dimensiunilor „mici”, accesul la moară a fost mărit oferind spațiu confortabil pentru întreținere. Mașina de tocat deșeuri K750 este o mașină plug-and-play: ușor de instalat și gata de funcționare.

  • Producție de metal aproape de 100% ca puritate
  • Componente de înaltă calitate
  • Recuperarea prafului de metal direct din tabelul densimetric
  • Investiție redusă și rentabilitate a investiției rapidă
  • 24 luni garanție

* cablurile foarte rigide trebuie tăiate în părți mai scurte de <100 mm

Granulator pentru cabluri electrice de utilaje mici pentru reciclarea cablurilor și firelor electrice.Granulator pentru cabluri electrice de utilaje mici pentru reciclarea cablurilor și firelor electrice.

K750 / 5,5
Mărimea:

120x120x180 cm

Greutate:

750 Kg

Putere:

5,5 Kw

Capacitate de intrare:

70-90 kg / h

Gama de diametre:

1 a 25 * mm

K750 / 7,5
Mărimea:

120x120x180 cm

Greutate:

750 Kg

Putere:

7,5 Kw

Capacitate de intrare:

90-110 kg / h

Gama de diametre:

1 a 35 * mm

SOLICITAȚI INFORMAȚII

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.