Presă pentru motoare

Concasor de motoare din aluminiu | P

Concasor de motoare din aluminiu pentru reciclarea motoarelor și a cutiei de viteze de la vehiculele scoase din uz (ELV)

Concasor pentru motoare și cutii de viteze din aluminiu: Mașina de concasat motoare auto P01 este proiectată și fabricată de Stokkermill Recycling, pentru recuperarea metalelor feroase și a fracțiunii de aluminiu din cutiile de viteze, motoare și transmisii provenite de la vehiculele scoase din uz (ELV). Zdrobirea și separarea ulterioară, realizată cu un separator cu tambur magnetic, permit obținerea de materiale gata pentru urmatoare. Robustețea și fiabilitatea presei de concasare P01 sunt garantate de o structură din oțel cu o grosime de 60 mm, cu un strat antiuzură din Hardox. Sudarea presei cu motor endotermic P01 se realizează în mod automat cu ajutorul unui braț robotizat. Greutatea totală a presei de concasare P01 depășește 10Tone. Întregul proces de construcție a presei de dezmembrare a motorului și a fierului vechi P01 se desfășoară în atelierele Stokkermill din Udine, în Friuli-Veneția-Giulia, district de excelență pentru construcții mecanice și electromecanice. Capacitatea de producție a P01 variază între 8-10 T/H, în funcție de parametrii setați, de calitatea materialului primit și de dimensiunea dorită. În centrul presei de zdrobire a metalelor se află un sistem hidraulic Linde, care conferă sertarului împingător o forță de 220 de tone, care este în mare parte suficientă pentru a finaliza procesul de reducere dimensională cu timpi de execuție rapizi. Tava de comprimare este controlată de un PLC care permite modificarea unor parametri fundamentali, cum ar fi viteza, timpul de revenire, numărul de cicluri și deschiderea orificiului de evacuare. Echipamentul poate fi conectat la un sistem informatic capabil să înregistreze datele de lucru și de producție, precum și să permită conectarea pentru asistență la distanță.  Fracția de aluminiu poate fi îmbunătățită și mai mult prin utilizarea unei mori cu ciocane din seria HM, care returnează un proler cu dimensiuni cuprinse între 20 și 40 mm. Presa de concasare cu motor P01 are o capacitate de producție de la 6 la 8 T/H.

- Utilizarea unor componente de renume: Linde Hydraulic, Schneider electronics/ Telemecanique.

- Separarea fier-aluminiu direct de pe masa vibrantă cu separator cu tambur magnetic

- Valorificare maximă a produsului inițial

- Putere de împingere ridicată mai mare de 200 T

- Greutate a mașinii > 10 T

Concasor de motoare din aluminiu pentru reciclarea motoarelor și a cutiei de viteze de la vehiculele scoase din uz (ELV)Concasor de motoare din aluminiu pentru reciclarea motoarelor și a cutiei de viteze de la vehiculele scoase din uz (ELV)

P01

Dimensiuni :

5000x1816x3250(h) mm

Dimensiuni de buncăr :

1800x1800 mm

Greutate :

9000 kg

Putere :

45 kW

Puterea presei :  

220 Ton

SOLICITAȚI INFORMAȚII

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.