Reciclare cablu de cupru

Reciclarea cablului din cupru | K-S

Reciclarea firelor și cablurilor din cupru și aluminiu de separare densimetrică

Reciclarea cablului din cupru din gama noastră, cu toate acestea, am proiectat seria K-S păstrând aceeași calitate ca alte granulatoare de cablu Stokkermill. Am păstrat aceeași dimensiune a mesei de separare densimetrică și lungimea lamei. De obicei, un granulator de cablu de dimensiuni mici are o masă mică de separare, prin urmare, este foarte unic faptul că granulatoarele mici Stokkermill din seria K-S au dimensiunea generoasă a mesei de separare densimetrică și a morii. Acest lucru este foarte semnificativ pentru a obține cupru de o calitate excelentă! Datorită componentelor de înaltă calitate, K-85S și K-130S prezintă performanțe impresionante! Pentru panoul de comandă folosim motoare electrice Siemens și rulmenți SKF și componente Schneider. Desigur, am păstrat cadranul de reglare a fluxului de aer și sistemul de măcinare inversă pe panoul de control. Granulatoarele de cablu din seria K-S Stokkermill vin, de asemenea, cu un sistem de filtrare extern cu o capacitate de 25 mp, prin urmare, este incredibil de eficient să funcționezi fără a opri curățarea mașinii la fiecare oră.

Granulatoarele de cablu de înaltă calitate la un preț accesibil

Granulatorul de cabluri din cupru cu fir K-85S și K-130S a fost creat pentru a permite oricui să intre în activitatea de reciclare a cablurilor la un preț accesibil, deși cu o mașină profesională. La fel ca alte game de granulatoare Stokkermill, moara are trei lame rotative și două lame staționare reversibile cu posibilitatea de a varia ecranul clasificatorului în funcție de materialul care urmează a fi tratat. Fluxul de aer este gestionat de un invertor situat pe panoul de control. De asemenea, există un sistem de inversare și deblocare a morii în caz de încărcare excesivă din cauza erorii operatorului.

Posibilitatea creșterii capacității de producție

Capacitatea de producție a K-85S este de 80-100 kg / h, K-130S este de 100-130 kg / h se referă la materialul de intrare. Cu toate acestea, în funcție de nevoile clienților, ambele granulatoare sunt proiectate pentru instalarea unei unități turbo pentru a prelucra chiar și cabluri subțiri / de date și pentru a crește capacitatea de producție. Se poate adăuga un pre-tocător din seria PS și o bandă transportoare din seria NST cu fulie magnetică. ‍

Granulatoare de cablu ușor de utilizat și de întreținere minimă

Granulatoarele de cabluri seria K-S au puterea adecvată, K-85S are 8,5 kW și K-130S are 13 kW. Motoarele prea mici conduc cu ușurință la blocarea morii de măcinare, cu suspendarea consecventă a activității pentru restaurare, curățare și activități conexe. Ambele mașini sunt extrem de ușor de utilizat, necesită o întreținere redusă. Granulatoarele de cablu STOKKERMILL seria K-S la prețuri accesibile, este o oportunitate excelentă de a începe afacerea dvs. de reciclare a cablurilor și de a obține cupru de înaltă puritate cu investiții minime și întreținere ușoară.

Caracteristicile granulatoarelor compacte seria K-S:

  • Noul granulator compact de sârmă de bază pentru cabluri de cupru și aluminiu cu sistem de filtrare extern
  • Materiale de înaltă puritate
  • Componente de înaltă calitate: motoare Siemens, rulmenți SKF, componente Schneider pentru panoul de comandă
  • Recuperați pulberea de cupru și aluminiu direct de pe masa de separare densimetrică
  • Preț accesibil și întreținere minimă / 24 luni garanție

Reciclarea firelor și cablurilor din cupru și aluminiu de separare densimetricăReciclarea firelor și cablurilor din cupru și aluminiu de separare densimetrică

K-85S

Putere

8,5 kW

Dimensiuni

145x125x215(h)cm

Greutate

900 kg

Produsul de intrare

80-100 Kg / h

K-130S

Putere

13 kW

Dimensiuni

145x125x215(h)cm

Greutate

950 kg

Produsul de intrare

100-130 kg / h

SOLICITAȚI INFORMAȚII

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.