Reciclare cablu de cupru

Reciclarea cablurilor | TURBO

Procesarea cablurilor cu diametru mic

Granulatoare Stokkermill seria TURBO sunt echipate cu un rafinor pentru celulele din aval ale paletelor moara de măcinare și sunt disponibile în 3 modele cu producții de la 170 până la 400 KGH. Prezența celulelor în rafinorul TURBO permite prelucrarea cablurilor cu diametru redus (de asemenea cabluri de telefonie și cabluri de date sau capilare), fără necesitatea de a schimba grila de prelucrare sau de a efectua activități costisitoare de separare manuală a materialului care urmează să fie tratate.

Sunt deosebit de robuste și de fiabile, permit tratarea radiatoarelor din cupru, aluminiu și cupru-aluminiu datorită robierelor robuste de măcinare cu 3 sau 5 lame rotative. Toate morile de măcinat instalate în granulatoarele seriei TURBO sunt obținute prin prelucrarea unui singur bloc de oțel fără părți sudate.

Motoarele cu dimensiuni generoase permit depășirea sarcinilor neașteptate, garantând o uniformitate a funcționării și un consum extrem de redus de energie. Granulatoarele Stokkermill TURBO nu necesită sisteme de răcire forțată grație dimensionării generoase a tuturor componentelor procesului, a țevilor de transport și a cicloanelor de dozare a materialelor.

Granulatoarele TURBO pot fi conectate la mixerele din seriile PS sau CRS cu ajutorul unui transportor din seria NST, astfel încât să constituie o linie completă de reciclare.

Caracteristicile seriei TURBO:

  • posibilitatea de tratare a cablurilor cu diametru mic fără a fi nevoie de operații de sortare costisitoare a materialului care trebuie tratat (cabluri extrem de subțiri, cabluri standard și de diametru mare pot fi tratate împreună)
  • ușor de utilizat
  • fiabilitate și robustețe
  • funcționare silențioasă datorită sistemului Silent Technology
  • timpi de întreținere redus
  • costuri de operare scăzute
  • nu necesită răcire forțată

Procesarea cablurilor cu diametru micProcesarea cablurilor cu diametru mic

SM-2000

Putere

26 - 32 kW

Dimensiuni

3070x1680x3450 mm

Greutate

1850 kg

Produsul de intrare

170-250 Kg / h

SM-3000

Putere

38 - 42 kW

Dimensiuni

3070x1750x3450 mm

Greutate

2250 Kg

Produsul de intrare

250 - 350 Kg / h

SM-4000

Putere

52 kW

Dimensiuni

3350x1750x3490 mm

Greutate

2400 kg

Produsul de intrare

300 - 400 Kg / h

SOLICITAȚI INFORMAȚII

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.