Tocarea și zdrobirea resturilor feroase și a resturilor de metal

Tocarea și zdrobirea resturilor feroase și a resturilor de metal pentru reducerea dimensiunii inițiale a deșeurilor industriale, a deșeurilor electronice, a cablurilor electrice, a deșeurilor voluminoase, a deșeurilor feroase și a deșeurilor de metal

Tocarea și zdrobirea deșeurilor feroase și metalice sunt activități predominante pentru industria reciclării, deoarece permit îmbunătățirea calității materialelor pentru industria siderurgică. Maruntirea si zdrobirea resturilor feroase si a resturilor metalice permit obtinerea de materiale omogene, dimensionate corect si curatate de factorii contaminati. Stokkermill Recycling Machinery este capabilă să ofere soluții la cheie pentru reducere și reciclare a resturilor feroase și metalice. Gama largă de mașini vă permite să personalizați și să găsiți o combinație perfectă pentru a îmbunătăți și a îmbunătăți calitatea materialelor de ieșire pentru resturile dvs.

Mașinile de tocat primare din seria D sunt tocătoarele cu două arbori cu transmisie hidraulică, seria D sunt ideale pentru o primă reducere volumetrică a resturilor de metale feroase și neferoase. Foarfecele rotative din seria D sunt potrivite și pentru mărunțirea DEEE, mărunțirea motoarelor electrice, mărunțirea transformatoarelor industriale și a deșeurilor industriale grele. Concasorele cu dublu arbore din seria D Stokkermill cu transmisie hidraulică sunt soluția perfectă pentru reducerea dimensiunii inițiale a deșeurilor industriale, a deșeurilor electronice, a cablurilor electrice, a deșeurilor voluminoase, a deșeurilor feroase și a deșeurilor de metal. Acestea sunt mașini extrem de robuste, versatile și performante, caracterizate de o viteză de rotație foarte mică, care permite exprimarea unor valori excepționale ale cuplului și astfel încât să garanteze o capacitate de tăiere ridicată chiar și în prezența unor materiale deosebit de dure.

Mașina de tocat concasor seria HM este disponibilă cu putere de până la 350 kw (LINK), sunt potrivite pentru o a doua reducere volumetrică. Mașinile de tocat cu ciocane seria HM sunt echipate cu ecrane de clasificare interschimbabile pentru a permite obținerea dimensiunilor necesare.

Tocătoarele de măcinare cu ciocan HM sunt sisteme de reducere a dimensiunii materialelor primite pentru a permite operațiuni ulterioare de separare și curățare cu scopul de a crește valoarea materialelor de ieșire. Instalațiile de mărunțire, zdrobire și reducere a resturilor de metale feroase și neferoase sunt în general echipate cu diferite tipuri de sisteme de separare pentru a face materialul de ieșire extrem de omogen din punct de vedere calitativ. Separatori magnetici cu bandă sau separatori magnetici cu tambur pentru separarea fracțiilor feroase, în timp ce pentru separarea din oțel inoxidabil, vă recomandăm SS100.

Instalațiile de reciclare a deșeurilor feroase și electrice sunt capabile să efectueze următoarele tratamente:

  • Tocarea și zdrobirea resturilor de cale ferată
  • Tocarea și zdrobirea stâlpilor liniilor de înaltă tensiune
  • Tocarea și zdrobirea resturilor de demolare sub formă de grinzi, profile, țevi etc.
  • Tocarea și zdrobirea tablelor
  • Tocarea și zdrobirea tamburilor decontaminate
  • Tocarea și zdrobirea containerelor goale
  • Tocarea și zdrobirea cablurilor electrice de la demolarea clădirilor și a instalațiilor
  • Tocarea și zdrobirea tancurilor voluminoase
  • Tocarea și zdrobirea gazometrelor și rezervoarelor pentru gaz natural


Tocarea și zdrobirea resturilor feroase și a resturilor de metal pentru reducerea dimensiunii inițiale a deșeurilor industriale, a deșeurilor electronice, a cablurilor electrice, a deșeurilor voluminoase, a deșeurilor feroase și a deșeurilor de metal