Tocatoare țevilor metalice

Tocatoare țevilor metalice, distrugerea pentru conducte hidraulice, măcinarea materialelor feroase, tocatoare pentru fier vechi.

Tocătoarele primare cu doi arbori pot fi soluția cea mai potrivită pentru mărunțirea țevilor și a țevilor metalice pentru reducerea dimensiunii materialelor volumetrice. Reducerea volumetrică a țevilor sau a deșeurilor de țevi se efectuează din mai multe motive:

- Reducerea volumelor pentru raționalizarea spațiilor de depozitare;

- Pregătirea deșeurilor industriale care urmează să fie reintroduse în ciclul de producție;

- Pregătirea materialelor pentru îndepărtarea și separarea ulterioară a diferitelor metale și pentru procesele de zdrobire și pregătirea dimensională pentru expediere la uzine.

De multe ori resturile feroase din țevi sunt echipate cu diferite materiale, cum ar fi supapele hidraulice, contoare, sisteme de fixare și altele. Concasoarele primare cu dublu arbore sunt, în general, cea mai potrivită soluție pentru a reduce lungimea deșeurilor de țevi. Deși tocătoarele cu două arbori nu sunt echipate cu un ecran clasificator, o prima mărunțire permite obținerea unor dimensiuni mai mici de 100-150 mm lungime. O altă etapă de tocare a materialului permite obținerea unor dimensiuni semnificativ mai mici și suficiente pentru operațiile succesive de separare și sortare. Concasoarele cu dublu arbore din seria D sunt cele mai potrivite pentru mărunțirea și reducerea volumetrică a țevilor din metale neferoase. Sunt mașini extrem de robuste și fiabile, potrivite pentru prelucrarea materialelor relativ ușoare, cum ar fi țevile de aluminiu și cupru sau alte metale neferoase. În general, utilajul este acționat cu sisteme de transmisie electrică însă poate fi realizat, în versiunile de dimensiuni mai mari, şi cu transmisie hidraulică. Pentru țevile grele din materiale feroase și din oțel, cu diametru și grosime considerabile, vă recomandăm să utilizați modele industriale D150, D200 sau cu dimensiuni mai mari realizate exclusiv cu transmisie hidraulică.

Tocătoarele industriale sunt utilizate, pe lângă reducerea volumetrică a țevilor, și pentru o prima reducere a resturilor de metale feroase și neferoase, în general.

  • Tocătoarele pentru Maruntirea resturilor de colectare
  • Tocătoarele pentru Mărunțirea deșeurilor metalice
  • Tocătoarele pentru Măcinarea metalelor
  • Tocătoarele pentru Distrugerea transformatoarelor electrice
  • Tocătoarele pentru Distrugerea containerelor metalice și de oțel
  • Tocătoarele pentru Tocarea echipamentelor electrice și electronice (DEEE)
  • Tocătoarele pentru Tocarea profilelor metalice ale ușilor și ferestrelor
  • Tocătoarele pentru Tocarea pieselor feroase și metalice ale autovehiculelor
Tocatoare țevilor metalice, distrugerea pentru conducte hidraulice, măcinarea materialelor feroase, tocatoare pentru fier vechi.