Zdrobiți rotoarele electrice

Zdrobiți rotoarele electrice cu morile mari de ciocan, care sunt capabile să măcineze starterele și alternatoarele de motor. Rotoarele electrice sunt formate din materiale feroase și părți din cupru.

Zdrobiți rotoarele electrice; se zdrobesc cu morile mari de ciocan, care sunt capabile să măcineze starterele și alternatoarele de motor. Rotoarele electrice sunt formate din materiale feroase și părți din cupru. Morile cu ciocane mari tind să deformeze motoarele electrice, ceea ce face dificilă separarea fracțiunii feroase a metalului din cupru. Fluxul fracției care rezultă din sdrobirea rotoarelor electrice este de obicei separat; astfel fracțiunea poate fi procesată separat pentru a sorta partea feroasă din metalul neferos în principal cupru. Luând în considerare prețul cuprului separat de celealalte resturile, devine din ce în ce mai valoros sa faci din mărunțirea unei întreprinderi profitabile. Procesarea rotoarelor electrice este o metodă rentabilă prin care cuprul este zdrobit într-o moara cu ciocane și separat în cupru și fracțiuni feroase. O moară cu ciocane de dimensiuni medii din seria HM cu 100-150 kW este cea mai bună soluție pentru prelucrarea rotoarelor electrice. Moara cu ciocane este echipată cu o sita de clasificare care poate fi schimbată şi care permite zdrobirea rotoarelor şi separarea fracțiilor metalice. Morile cu ciocane pentru fier vechi sunt utilizate pentru reciclarea motoarelor electrice industriale, a alternatoarelor și a motoarelor de pornire cu o greutate totală mai mică de 12 kg. Prin urmare, acestea sunt soluții extrem de flexibile care permit să funcționeze ca echipament auxiliar la etapa de sortare. Seria HM este potrivită și pentru reciclarea resturilor de motor mărunțite, cum ar fi rotoarele și reciclarea motoarelor electrice de diferite tipuri cu o greutate mai mică de 15 kg. Morile cu ciocane Stokkermill sunt fabricate în Italia cu calitate și fiabilitate garantate. Toate mașinile sunt echipate cu asistență de la distanță conectată direct cu departamentul de inginerie Stokkermill.

Un separator magnetic face separarea finală între fracțiunea feroasă și fracțiunea metalelor neferoase, cum ar fi cuprul. Echipamentul utilizat în general pentru prelucrarea rotoarelor este după cum urmează:

Moara cu ciocane HM80, HM100 și HM120 cu o putere de până la 315 kw;

• Sita vibratoare pentru extragerea materialelor în ieșire

• Separatoare magnetice, cum ar fi overbelt sau tamburul magnetic

Zdrobiți rotoarele electrice cu morile mari de ciocan, care sunt capabile să măcineze starterele și alternatoarele de motor. Rotoarele electrice sunt formate din materiale feroase și părți din cupru.