Congresul Internațional de Reciclare a electronică 20° IERC 2022 ICM AG

Congresul Internațional de Reciclare a electronică 20° IERC 2022 ICM AG

Congresul Internațional de Reciclare a electronică 20° IERC 2022 ICM AG. Stokkermill Recycling Machinery va fi prezent, în calitate de expozant, la următoarea ediție a IERC 2022, un eveniment internațional pentru toți operatorii din lanțul de aprovizionare cu DEEE. IERC2022 savanții, producătorii de materiale electrice și electronice, jucătorii din lanțul de aprovizionare și producătorii de echipamente specifice au convergit întotdeauna într-un singur efort care vizează îmbunătățirea operațiunilor de recuperare și reciclare. Industria materialelor electrice și electronice scoase din uz este un sector extrem de dinamic și în expansiune datorită numărului tot mai mare de materiale electrice și electronice destinate reciclării și datorită tehnologiilor de separare care permit îmbunătățirea recuperării fracțiilor de metal și plastic. Stokkermill Recycling Machinery a fabricat întotdeauna mașini și instalații pentru reciclarea materialelor electrice și electronice, cabluri din cupru și aluminiu, sisteme pentru tratarea ecranelor LED, instalații de reciclare pentru panouri solare și toner de la imprimante laser.

linia DEEE
linia DEEE

Instalațiile de reciclare a DEEE construite de Stokkermill sunt mașini fiabile care permit rezultate înalte în ceea ce privește productivitatea și calitatea materialelor ieșite. Stațiile de reciclare DEEE construite de Stokkermill sunt capabile să recicleze și să separe cablul electric. Punctul forte al Stokkermill este experienta acumulata de-a lungul anilor in sectorul reducerii materialelor - maruntire, macinare, delaminare - si in tehnologiile de separare a materialelor cu sisteme mecanice, electrostatice si optice. Instalația standard proiectată și construită de Stokkermill constă dintr-un tocător primar din seria D al unei mori cu ciocane din seria HM, dintr-o moară de reducere al unui sistem de tabele de separare. Fracțiile finale pot fi rafinate și mai mult prin utilizarea tehnologiilor de separare electrostatică și optică, sectoare în care Stokkermill are resurse și energie dedicate construcției de separatoare electrostatice și optică.

Reciclarea DEEE
Reciclarea DEEE

Expertiza Stokkermill în tehnologiile de reciclare și valorificare a plăcilor electronice care sunt supuse unor procese mecanice care vizează recuperarea fracției feroase din componentele din plastic este semnificativă. Instalațiile și liniile de reciclare și valorificare a plăcilor electronice, precum stațiile de reciclare DEEE, pot fi echipate cu echipamente auxiliare pentru tratarea și reciclarea cablurilor electrice din cupru și aluminiu. Alte inovații demne de remarcat sunt instalațiile pentru reciclarea bobinelor de cupru, a transformatoarelor mici și, în general, pentru reciclarea și recuperarea înfășurărilor de cupru ale motoarelor electrice.

Proces de reciclare a bobinelor de cupru
Proces de reciclare a bobinelor de cupru
Proces de reciclare a motoarelor electrice
Proces de reciclare a motoarelor electrice

La IERC 2022 tehnicienii noștri vor fi bucuroși să se întâlnească cu experți și operatori din lanțul de aprovizionare cu DEEE pentru a face schimb de idei și a deschide oportunități de colaborare.

Linie de rafinare și separare
Linie de rafinare și separare
  • Linii și plante de reciclare DEEE
  • Linii și instalații de reciclare a bobinei
  • Linii și instalații de reciclare a tonerului
  • Linii și instalații de reciclare a motoarelor electrice
  • Linii și instalații de reciclare a cablurilor electrice

Pentru orice informație scrieți la info@stokkermill.com