Echipament de șlefuit cabluri de cupru, pentru tratarea cablurilor din cupru și aluminiu și reciclarea radiatoarelor din cupru și aluminiu.

Echipament de șlefuit cabluri de cupru K250

Echipament de șlefuit cabluri de cupru, pentru tratarea cablurilor din cupru și aluminiu și reciclarea radiatoarelor din cupru și aluminiu.

Echipament de șlefuit cabluri de cupru, pentru tratarea cablurilor din cupru și aluminiu și reciclarea radiatoarelor din cupru și aluminiu. Cel mai recent model de granulatoare de cablu este K-250. De asemenea, în acest caz, este un tocător extrem de simplu, eficient și fiabil, ca în tradiția produselor Stokkermill. K-250 este construit cu o moară cu lame separată de masa densimetrică. Datorită configurației sale, tocătorul de cablu K-250 este capabil să ajungă la o producție de 250-300 kg /h, în funcție de sita de sortare instalată. Granulatorul are un sistem de transport extrem de eficient pentru materialul granulat de la moară la masa de separare și capabil să conțină temperatura de funcționare a lamei sub 40-50 °. Înălțimea redusă a morii cu lame facilitează întreținerea și reglarea fină. Motorizarea de 25 kW permite tocătorului de cablu K-250 să funcționeze la două treimi din puterea maximă, reducând consumul de energie. Granulatorul K-250 poate fi echipat cu unitatea turbo și cu separatorul Zig-Zag. Cu toate acestea, în configurația de bază, poate satisface nevoile celor mai pretențioși clienți. Moara de mărunțire K-250 este, în general, oferită cu un pre-polizor PS-600 cu un singur arbore sau cu un tocător de arbore dublu D-10, o bandă transportoare cu separator magnetic și un filtru extern de colectare a prafului.