Granulator deșeuri electrice recuperarea pulberilor de cupru sau aluminiu pentru cablurilor

Granulator deșeuri electrice K750

Granulator deșeuri electrice recuperarea pulberilor de cupru sau aluminiu pentru cablurilor
Granulator deșeuri electrice
  • Materiale de înaltă puritate
  • Componente premium: motoare Siemens, rulmenți SKF, panou de control Schneider / Telemecanique
  • Recuperarea pulberilor de cupru sau aluminiu direct din tabelul de separare densimetrică
  • Mașină accesibilă și fiabilă cu garanție de 24 de luni pentru toate componentele, cu excepția materialelor supuse uzurii

Granulator deșeuri electrice Stokkermill pentru cabluri electrice din cupru și aluminiu al modelului K750 este rezultatul unui lung program de cercetare și dezvoltare realizat de echipa noastră de ingineri pentru a găsi o soluție inovatoare într-un domeniu complex, cum ar fi separarea deșeurilor industriale și a resturilor. "Un granulator de cablu compact și accesibil care păstrează aceeași calitate a granulatoarelor noastre de cablu actuale". Din experiențele noastre îndelungate, Stokkermill a creat un produs cu caracteristici excepționale la un preț extraordinar, având în vedere că mașina este proiectată și fabricată în Italia cu componente europene premium precum motoare Siemens, rulmenți Skf, panou de control Schneider / Telemecanique. K750 menține calitatea cunoscută a granulatoarelor de cablu actuale, cum ar fi seria Flexi și reducând semnificativ dimensiunea, costul construcției, datorită ingineriei extraordinare a produsului și stabilirii unui preț accesibil pentru utilizatorii finali. Moara de granulatoare, cu 3 lame rotative și 2 lame staționare, și masa de separare nu s-au schimbat în comparație cu seria reală, cum ar fi K și K-S, pentru a garanta calitatea separării și rata de producție. Puterea totală de 7,5 Kw disponibilă atât în ​​versiunile trifazate, cât și în cele monofazate vă permite să lucrați cabluri cu un diametru de până la 20-25 mm. În cazul cablurilor deosebit de rigide, este necesar să le tăiați mai puțin de 100 mm pentru a păstra lamele de tăiere. Ecranul de sortare standard de 3 mm amplasat sub moară poate fi înlocuit cu ușurință cu un clasificator cu dimensiuni diferite ale găurilor care se adaptează procesării cablajelor foarte subțiri.

Granulator deșeuri electrice K750 pentru cabluri electrice este cea mai bună alternativă de pe piață pentru toți cei care lucrează în industria reciclării materialelor electronice sau pentru companiile care intenționează să își sporească deșeurile de producție. Utilizarea granulatorului K750 este ușoară și ușor de utilizat. K750 este un aparat de pornire „plug and play” care nu necesită intervenții speciale de instalare. În același timp, operațiunile de întreținere și reglare a lamei sunt ușurate de deschiderea rapidă și largă a morii. Tocătorul K750 este, de asemenea, potrivit pentru prelucrarea cablurilor subțiri cu 2 mm de ecran clasificator. Pentru tratarea cablurilor cu dimensiuni mai mari, se recomandă utilizarea grilei standard de 3 mm sau 4 mm.