Linii și instalațiile de reciclare a bateriilor alcaline vă permit să recuperați masa formată în principal din electroliți alcalini.

Linii pentru reciclarea bateriilor alcaline

Linii și instalațiile de reciclare a bateriilor alcaline vă permit să recuperați masa formată în principal din electroliți alcalini.

Liniile și instalațiile de reciclare a bateriilor alcaline vă permit să recuperați masa formată în principal din electroliți alcalini. Stokkermill a dezvoltat mai multe sisteme de recuperare a masei negre din bateriile alcaline prin procese mecanice de mărunțire, cernere și îndepărtare a părților metalice. Reciclarea bateriilor alcaline este complicată din cauza posibilelor reacții chimice ale electroliților în prezența oxigenului. Cercetarea tehnologică a permis Stokkermill să optimizeze instalațiile sale de reciclare a bateriilor alcaline, evitând aceste efecte ale reacțiilor chimice ale electroliților. Reciclarea bateriilor alcaline realizată cu ajutorul instalațiilor de tratare Stokkermill permite separarea fracției de masă neagră de fracția metalică, asigurând o puritate ridicată a materialelor de ieșire. Amenajarea instalațiilor de reciclare a bateriilor alcaline se bazează pe cerințele clienților, pe spațiul disponibil și pe cantitățile medii care urmează să fie tratate. La fel ca toate instalațiile de reciclare și recuperare realizate de Stokkermill, și instalațiile de reciclare a bateriilor alcaline pot fi realizate în faze succesive, permițând creșterea capacităților de tratare în funcție de nevoile pieței.

Linie de reciclare pentru baterii alcaline
Linie de reciclare pentru baterii alcaline

Instalațiile de reciclare a bateriilor alcaline și de recuperare a masei negre și a utilizării părții feroase:

- Sisteme de mărunțire din seria D

- Mori de rafinare din seria HM

- Sisteme de criblare din seria VB

Stokkermill proiectează și fabrică toate produsele la uzina sa din Udine, folosind doar cele mai bune componente de pe piața europeană.

baterii alcaline

Pe lângă liniile de tratare a bateriilor alcaline, Stokkermill proiectează și produce stive și linii pentru următoarele materiale:

- Cabluri din cupru și aluminiu

- Materiale electrice și electronice DEEE

- Plăci electronice PCB

- Panouri solare și panouri fotovoltaice PV

- Ecrane LCD

- Reciclarea aluminiului

- Resturi feroase

- Motoare electrice

- Reciclarea tonerului

- Capsule de cafea

- Transformatoare de cupru

- Bobine de cupru