Mașină de separare motoarelor, splitter motor, cu camere de tăiere și extracție. Extragerea infasurarii de cupru are loc printr-un sistem magnetic evitand riscurile. Mișcările de tăiere și extracție cu două circuite hidraulice

Mașină de separare motoarelor

Mașină de separare motoarelor, splitter motor, cu camere de tăiere și extracție. Extragerea infasurarii de cupru are loc printr-un sistem magnetic evitand riscurile. Mișcările de tăiere și extracție cu două circuite hidraulice
Motor breaking machine

Mașina de spart motor electric fabricată de Stokkermill Recycling Machinery este o mașină extraordinară. Un despicator de motor extrem de eficient, simplu în construcție și extrem de fiabil capabil să reziste la cele mai severe solicitări de forfecare. Mașina de tăiat cu motor Stokkermill este concepută pentru utilizarea de către profesioniștii din industria reciclarii și pentru companiile cele mai interesate de economia circulară. Mașina de tăiat cu motor electric este capabilă să recicleze motoarele electrice cu diametrul intern raportat la diametrul statorului între 50 mm (2") și 300 mm (12"). Indicativ, cu putere intre 0,09 si 7,5 kw si pana la 20-25 kg greutate. Un motor splitter extrem de eficient, dar și deosebit de precis în design și construcție. Stokkermill a considerat problema siguranței ca un element esențial în proiectarea splitterului de motor. Motorul electric Stokkermill este singura mașină de tăiat cu motor în care toate operațiunile au loc în interiorul carcasei mașinii.

cut and extract copper

Ceea ce înseamnă că camerele de tăiere și de extracție trebuie să fie închise de două uși de urgență prevăzute cu sisteme de protecție care blochează orice acționare de tăiere a motorului în cazul deschiderii accidentale. Pozitionarea statorului in camera n.2, cea de extragere a infasurarii de cupru, are loc printr-un sistem magnetic evitand riscuri pentru operator. Mișcările de forfecare și de deblocare ale înfășurării sunt efectuate cu viteză controlată pentru a evita situațiile periculoase pentru operator. Mașina de distrugere a motorului Stokkermill este echipată cu două pompe hidraulice pentru cele două funcții (tăiere și separare a înfășurării de cupru).

La cererea clientului Stokkermill este capabilă să realizeze echipamente de distrugere cu motoare cu o configurație diferită față de cea standard, adaptându-se la nevoile diferite ale utilizatorului. Mașina de tăiat cu motor electric Stokkermill cântărește 2.200 kg și este proiectată pentru a fi manipulată ușor și rapid cu un stivuitor de dimensiuni medii. Dimensiunile  sunt următoarele: 2100 x 900 x 2350(h) mm. Ca toate echipamentele, mașina de tăiat cu motor Stokkemrill „E-motorchop” este realizată integral în Italia și beneficiază de o garanție de 24 de luni de la data livrării.

Pentru orice informații despre splitterul de motor Stokkermill, vă rugăm să ne contactați la info@stokkermill.com sau să contactați direct distribuitorii noștri.