Moara de rafinare metalelor cu ciocane este prevazuta cu o suprafata vibranta de descarcare si cu un magnet de calcat plasat la iesirea din suprafata de descarcare.

Moara de rafinare metalelor HM45 @ Ecomondo 2021

Moara de rafinare metalelor cu ciocane este prevazuta cu o suprafata vibranta de descarcare si cu un magnet de calcat plasat la iesirea din suprafata de descarcare.

Moara de rafinare metalelor HM45 pentru rafinare a fost prezentată în cadrul târgului internațional Ecomondo 2021 de la Rimini.

moara de rafinare pentru rafinarea metalelor

Moara cu ciocane HM45 este o moara extrem de versatila care se adapteaza bine nevoilor reciclatorilor mai sensibili la diferitele nevoi ale pietei. Mașina de ciocanat HM45 are un rotor cu 16 ciocane și posibilitatea de a înlocui grila de clasificare disponibilă în diferite dimensiuni și design în funcție de nevoile clienților. In faza de proiectare a morii cu ciocane s-a considerat necesitatea limitarii si simplificarii timpilor de inlocuire a ecranului clasificatorului, operatie care poate fi realizata in cateva minute intr-un mod intuitiv. Moara de ciocane HM45 este potrivită pentru instalarea în spații mici. Manipularea poate fi efectuată cu ușurință cu ajutorul unui stivuitor de capacitate medie.

Moara cu ciocane de rafinare a fost concepută pentru a lucra materiale feroase cu o greutate care nu depășește 5-6 kg, prin urmare, HM45 este perfectă pentru prelucrarea:

rafinator cu ciocane
  • Măcinarea deșeurilor industriale mici nediferențiate - dimensiune medie
  • Frezarea deșeurilor ușoare din colectarea deșeurilor nediferențiate
  • Reciclarea deșeurilor electronice și electrice, reciclarea echipamentelor electrice, reciclarea DEEE
  • Reciclarea apometrelor si gazelor
  • Reciclarea deșeurilor de material hidraulic
  • Reciclarea deșeurilor electrice
  • Reciclarea motoarelor electrice
  • Reciclarea si prelucrarea transformatoarelor electrice

Moara cu ciocane de rafinare este furnizată cu un plan de descărcare vibrantă și, la cerere, cu un magnet peste curea pentru separarea materialelor feroase, este amplasată la ieșirea din planul vibrator de descărcare. HM45 va fi un mare succes determinat de un cost de achiziție și management extrem de accesibil, din simplitatea construcției și înlocuirea ecranelor clasificatoare, structura robustă și particularitatea mișcării ciocanelor care evită sau limitează deteriorarea din cauza supraîncărcării materialelor. de greutate neconformă.

rafinare moara cu ciocane