Pre-tocător primare cu un singur arbore, pentru deșeuri de aluminiu din colectare, profile de aluminiu, radiatoare din cupru aluminiu, deșeuri electrice și electronice, (DEEE), cabluri blindate, deșeuri solide municipale RSM, deșeuri industriale în general, anvelopele scoase din uz (ELT)

Pre-tocător

Pre-tocător primare cu un singur arbore, pentru deșeuri de aluminiu din colectare, profile de aluminiu, radiatoare din cupru aluminiu, deșeuri electrice și electronice, (DEEE), cabluri blindate, deșeuri solide municipale RSM, deșeuri industriale în general, anvelopele scoase din uz (ELT)

Pre-tocător cu un singur arbore pentru tratamentul RSU cu grilă de sortare și împingător hidraulic. Stokkermill oferă o gamă deosebit de largă de pre-tocătoare cu un singur arbore. Pre-tocătoarele cu un singur arbore cu împingător și grilă de sortare sunt mașini versatile și fiabile. Datorită grilei de sortare disponibilă în diferite dimensiuni, este ușor de gestionat dimensiunea materialului sursă. Împingătorul face posibilă determinarea capacității mașinii și alinierea cu ușurință a acesteia cu echipamentele din aval, cum ar fi morile de cuțit sau liniile de separare în general. Gama Stokkermill de pre-tocătoare cu un singur arbore este împărțită în trei familii cu caracteristici tehnice și de design diferite, putere și capacitate de producție. Toate pre-tocatoarele Stokkermill sunt fabricate integral in Italia cu cele mai bune componente disponibile pe piata europeana si mondiala. Toate premorile Stokkermill au o garanție de producător de 24 de luni de la data punerii în funcțiune.

Pre-tocător

Pre-tocătorul din seria PS este o mașină versatilă și robustă, cu costuri reduse de achiziție și management. Disponibil cu dimensiuni ale rotorului de la 600 la 1200 mm și puteri de la 11 la 55 kW. Pre-tocatorul PS este echipat cu o grilă de sortare și un sertar hidraulic. Realizeaza maruntirea primara a materialelor plastice, materialelor metalice, maruntirea cablurilor de cupru, maruntirea profilelor de aluminiu si resturi metalice din colectare nediferentiata.

Preșlefuitorul

Preșlefuitorul din seria CSR este o mașină superioară pentru lucrări mai grele. Acest pre-tocator este echipat si cu o grila de separare si un sertar. Pre-tocatorul CSR este disponibil cu puteri de la 55 la 200 kW și cu dimensiuni ale rotorului de la 900 la 2000 mm. Pre-tocătoarele din seria CSR sunt în general echipate cu acționare electrică, dar pot fi echipate și cu acționare hidraulică la modelele mai mari. Acestea sunt mașini robuste, cu toate cuțitele montate pe suporturi de plată pentru întreținere ușoară și timpi de nefuncționare redusi.

Tocătoare primare

Tocătoare primare seria C: Acestea sunt mașini echipate cu o acționare hidraulică potrivită pentru utilizare grea. Toate pre-tocătoarele din seria C sunt echipate cu grile de sortare, disponibile în diferite dimensiuni pentru a obține dimensiunea dorită la prima trecere. Parametrii de producție pot fi modificați cu ușurință prin intermediul PLC-ului de gestionare a mașinii pentru a-i adapta la materialul de tratat. PLC-ul de gestionare poate varia viteza de rotație a rotorului și timpii de răspuns ai împingătorului hidraulic. Pre-tocatorul din seria C este o mașină extrem de versatilă care se adaptează la prelucrarea materialelor diferite și eterogene: anvelope scoase din uz (ELT-uri), deșeuri de aluminiu de la colectare, profile de aluminiu, calorifere cupru-aluminiu, deșeuri electrice și electronice, (DEEE), cabluri blindate, deșeuri municipale, deșeuri și deșeuri industriale în general. Pre-tocătoarele din seria C sunt disponibile cu puteri de la 150 la peste 400 kW și cu dimensiuni ale rotorului de la 1600 la 2800 mm. Tocătoarele din seria C pot fi fabricate cu diferite dimensiuni și capacități în funcție de specificațiile specifice ale utilizatorului final.

Pre-tocatorul

Pre-tocatorul MFS este singurul tocator din serie fara sertar hidraulic. Pre-tocătorul este echipat cu un rotor de mare viteză, care permite mărunțirea fină chiar și cu fracțiuni de metal dure. Rafinatoarele de pre-tocătoare MFS sunt disponibile în trei versiuni cu o putere de până la 200 kW și o lungime a rotorului de până la 1800 mm. Pre-tocatorul MFS este deosebit de versatil și util ca pre-tocator, poate fi folosit în instalații de reciclare DEEE, instalații de reciclare a cuprului, instalații de reciclare a tonerului, instalații de reciclare panouri solare, instalații de reciclare a deșeurilor și deșeurilor.