Diametrul modulelor de admisie poate fi ajustat cu ușurință printr-un sistem de mișcare a axelor pentru a adapta distanța dintre lame pentru orice diametru al cablului

Separator de cabluri pentru cabluri blindate -Teck și cabluri BX.

Diametrul modulelor de admisie poate fi ajustat cu ușurință printr-un sistem de mișcare a axelor pentru a adapta distanța dintre lame pentru orice diametru al cablului

Dispozitivul de decupare a cablurilor ST45100 este cel mai recent model de decodare a cablurilor, proiectat și fabricat de Stokkermill Recycling Machinery. ST45100 este realizat cu o pereche de arbori pentru a realiza o tăietură dublă a cablurilor cu dimensiuni cuprinse între 5 și 100 mm. Dispozitivul de decupare a cablurilor este echipat cu 12 module pentru lucrul eficient pentru un diametru de la 5 la 100 mm. Diametrul modulelor de admisie poate fi ajustat cu ușurință printr-un sistem de mișcare a axelor pentru a adapta distanța dintre lame pentru orice diametru al cablului. Echipat cu o unitate electrică pentru o reglare ușoară a vitezei și precizia de tăiere permite performanțe excepționale în toate condițiile. ST45100 este masina ideala pentru operatorii industriali care au nevoie de performanță absolută. Dispozitivul de stripare a cablurilor ST45100 este, de asemenea, capabil să trateze cablurile cu blindaje ușoare, cum ar fi cablurile BX sau TECK. ST45100 completează gama Stokkermill formată din 4 modele capabile să proceseze cabluri de la cabluri cu diametru mic până la cabluri blindate mari.ST1600 pentru prelucrarea cablurilor electrice de la 2 la 35 mm. Este o mașină extrem de simplă, compactă și fiabilă. Dispozitivul de decojire a cablului ST1600 este echipat cu o singură acționare a lamei și o rolă de contrast. Toate componentele și piesele mecanice sunt fabricate în Italia și le asamblăm cu grijă în depozitul nostru, prin urmare decapantul ST1600 este cel mai bun din categoria sa.


Dispozitivul de decojire a cablurilor ST33100 este un model extrem de versatil. Combinați un sistem de tăiere dublu. Primul cu acționare cu lamă pentru fire și cabluri, cu diametre de la 5 la 30mm, unde incizia dublă a învelișului nu este necesară; a doua constă din două lame care permit efectuarea unei incizii duble pe cablurile de cupru și cablurile din aluminiu cu izolație rigidă și diametre cuprinse între 30 și 60 mm. Reglarea ușoară și viteza de tăiere fac ca separatorul ST33100 să fie o mașină extrem de versatilă, potrivită pentru toți utilizatorii profesioniști.


Black Box Stripper ST57100 pentru cabluri armate provenind din subteran și submarin. Este o mașină de decupat inovatoare și o mașină deosebit de robustă capabilă să îndepărteze izolația cablurilor blindate până la un diametru de 150 mm. Cablurile blindate trebuie reduse la o lungime care nu depășește 100 - 150 cm pentru a permite o manipulare ușoară. Odată ce izolația și componenta metalică au fost îndepărtate, cablurile pot fi prelucrate cu linii industriale de reciclare a cablurilor Stokkermill.