Stații de tratare DEEE, reciclare și separare a deșeurilor electrice și electronice DEEE a expus la Ecomondo 2022 - Green Technology Expo - târg pentru tratarea și reciclarea deșeurilor electrice și electronice

Stații de tratare a DEEE

Stații de tratare DEEE, reciclare și separare a deșeurilor electrice și electronice DEEE a expus la Ecomondo 2022 - Green Technology Expo - târg pentru tratarea și reciclarea deșeurilor electrice și electronice

Stațiile de reciclare și tratare a deșeurilor electronice și electrice realizate de Stokkermill Recycling Machinery vor fi expuse la următoarea ediție a Ecomondo 2022 - Green Technology Expo - care va avea loc în perioada 9-11 noiembrie 2022. Echipamentele pentru tratarea și reciclarea deșeurilor electrice și electronice pe care Stokkermill le va prezenta la Ecomondo 2022 - Green Technology Expo - vor fi următoarele:

Stații de tratare DEEE

Moara cu ciocane HM100 pentru deseuri electronice (DEEE). Este o moară de rafinare a deșeurilor capabilă să reducă dimensiunea materialelor pentru a permite separarea ulterioară a metalelor de componentele din plastic. Moara cu ciocane pentru resturi din seria HM este realizată cu motoare cu o putere cuprinsă între 100 și 200kW în raport cu tipul de material care trebuie tratat și capacitatea necesară. Greutatea rotorului morii cu ciocane este de 5000 kg. Rotorul morii cu ciocane DEEE din seria HM este reversibil și permite utilizarea ambelor părți ale ciocanelor de zdrobire. Reversibilitatea rotorului morii cu ciocane permite ca operațiunea să fie efectuată în câteva minute, reducând timpul de nefuncționare și întreținerea mașinii.

Moara de delaminare pentru reciclarea placilor electronice si a deseurilor industriale electronice (DEEE). Morile de impact sunt capabile să reducă materialele primite până la câțiva mm în dimensiune, permițând separarea fracțiilor de metal și plastic. Morile de delaminare Stokkermill sunt concepute pentru a limita uzura pieselor mecanice în contact cu materiale deosebit de abrazive, cum ar fi fibra de sticlă prezentă în plăci electronice.

Tocătoarele cu patru arbori din seria F combină caracteristicile tocatoarelor cu ax dublu și tocătoarelor cu un singur arbore într-o singură mașină. În acest fel, chiar și materialele care conțin piese feroase, cum ar fi deșeurile electronice, sunt ușor reduse la dimensiunea necesară datorită datorită grilei de sortare interschimbabile.

Separatoarele densimetrice cu ieșiri multiple permit separarea fluxurilor de materiale diferențiate cu o granulație mai mică de 5 mm generate de sisteme de rafinare, turbine, mori de delaminare, mori verticale și mori de impact. Separatoarele uscate permit controlarea frecvenței vibrațiilor și a înclinării mesei în raport cu planul de vibrații stabilit într-un interval de 10°. Separatoarele densimetrice cu ieșiri multiple sunt evoluția logică a meselor de separare densimetrică din seria VT produse de Stokkermill Recycling Machinery.