Arbore Dublu

Maruntire deșeuri municipale solide | LC

Maruntire deșeuri municipale solide, combustibilul solid de recuperare, deșeurilor industriale

Concasor pentru deșeuri solide municipale (RSM) fără ecran clasificator proiectat și construit pentru mărunțirea a deșeurilor industriale și a resturilor în care este necesară pregătirea produsului care permite sortarea manuală ulterioară sau selecția automată. Design-ul special al axelor și al contra-lamelor de tăiere se combină pentru a face tocătoarele LC extrem de versatile și robuste. Aceste detalii ajută la operarea perfectă a tocătorului LC în circumstanțe deosebit de grele și solicitante.

Tocătorul deșeurilor solide urbane „seria LC” poate fi realizat cu sistem de transmisie electric sau hidraulic. Rotația axelor este programată pentru a permite axelor să se deplaseze independent și să varieze direcția de rotație. În funcție de materialele de intrare, tocătoarele industriale LC sunt capabile să funcționeze în diverse mișcări.

Concasoarele LC sunt gestionate de o interfață de utilizator cu PLC, o telecomandă și un sistem de asistență la distanță. Combustibilul solid de recuperare (SRF) este o alternativă de înaltă calitate la combustibilii fosili și este produs din deșeuri comerciale precum hârtie, carton, lemn, textile și materiale plastice. Combustibilul solid de recuperare (SRF) trece printr-un proces suplimentar de îmbunătățire a calității și valorii și, datorită puterii calorice bune, este utilizat în cuptoarele de ciment.

Combustibilul solid de recuperare (SRF) este produs din deșeuri menajere și industriale, cum ar fi materiale biodegradabile și deșeuri generale care sunt nepericuloase. Materialele necombustibile, precum sticla și metalele sunt îndepărtate, iar materialul rezidual este apoi mărunțit. SRF este utilizat pentru a genera energie în instalațiile de recuperare, multe dintre ele în Europa, unde sunt produse electricitate, apă caldă și încălzire municipală. Extrem de versatilă, tocătoarea cu două arbori Stokkermill, seria LC este fabricată în două modele diferite și sunt ideale pentru reducerea volumului:

 • mărunțirea anvelopelor uzate
 • mărunțirea deșeurilor industriale
 • mărunțirea deșeurilor medicale
 • mărunțirea răcitoarelor și frigiderelor
 • mărunțirea resturilor de aluminiu
 • mărunțirea cuprului
 • mărunțirea resturilor de metal
 • mărunțirea DEEE
 • mărunțirea deseuri menajere urbane
 • mărunțirea deșeurilor din plastic
 • mărunțirea resturilor de lemn

Maruntire deșeuri municipale solide, combustibilul solid de recuperare, deșeurilor industrialeMaruntire deșeuri municipale solide, combustibilul solid de recuperare, deșeurilor industriale

LC-1200

Putere

2 x 22 kW

Rotor

2 x 1200 mm - 15-25 rpm

Cutting chamber

1200 x 1000 mm

Hopper

1700 x 1600 mm

Greutate

5000 kg

Dimensiune

4000 x 1500 x 2500 mm

LC-2000

Putere

2 x 40 kW

Rotor

2 x 2000 mm - 15-25 rpm

Cutting chamber

2000 x 1900 mm

Hopper

2900 x 2800 mm

Greutate

5800 kg

Dimensiune

6000 x 2500 x 2500 mm

SOLICITAȚI INFORMAȚII

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.