Kopergranulatoren

Draad versnipperaar granulator | K750

Draad versnipperaar granulator, draadvernietiger, recyclingoplossingen voor elektrische kabels

Draad versnipperaar granulator, draadvernietiger, recyclingoplossingen voor elektrische kabels

K750/ 5,5

Afmetingen (mm):

1200x1200x1800

Gewicht:

750 kg

Vermogen:

5,5 kW

Invoercapaciteit:

70-90 kg/u

Bereik van diameters:

1 tot 25* mm

K750/ 7,5

Afmetingen (mm):                  

1200x1200x1800

Gewicht:                                

750 kg

Vermogen:                                          

7,5 kW

Invoercapaciteit:                    

90-110 kg/u

Bereik van diameters:            

1 tot 35* mm

Beschrijving

Draad versnipperaar granulator voor elektrische kabels K750 – Een concentraat van technologie. Droge densiometrische Kabelgranulator voor het recyclen van koperen elektrische draden. Kabelgranulator voor elektrische kabels K750 is het laatste model van de fabrikant Stokkermill Recycling Machinery in het segment van kleine oplossingen voor de recycling van elektrische kabels en draden. Dankzij het nauwkeurige technische onderzoek kan Stokkermill een "kleine maar sterke" machine aanbieden tegen een betaalbare aanschafprijs met de laagste onderhoudskosten. Zowel de afmetingen van de shredder, met 3 roterende en 2 stationaire bladen, alsmede de droge densiometrische tafel maken het mogelijk om een capaciteit van 60-80 kg/u (130-180 lb/u) te bereiken, wat een perfecte capaciteit is voor een kleine kabelgranulator.

Kabelgranulator als de grotere Stokkermill is de K750 uitgerust met premium componenten die op de markt verkrijgbaar zijn. Merken als SKF voor de lagers, Siemens voor de elektromotoren, Schneider en Telemecanique voor de elektronische besturing verhogen de algemene kwaliteitsstandaard van de machines. Bovendien zijn er altijd premiummerken wereldwijd op de markt, waardoor de afhankelijkheid van de klant/fabrikant wordt verminderd wanneer de garantie van 24 maanden verloopt. De Kabelgranulator K750 is de beste oplossing voor iedereen die de elektronische schroothandel willen betreden of voor iedereen die hun elektrisch schroot en e-schroot wil valoriseren. Het zeefscherm dat onder de royale shredder is geïnstalleerd, is verkrijgbaar in verschillende maten: de 3 mm voor gewone kabels, de 2 mm voor dunne draden (telecommunicatiedraden of datadraden), de 4 mm voor stijve en grotere kabels. Grotere diameters zijn natuurlijk op aanvraag leverbaar. De theoretische invoercapaciteit wordt berekend op ongeveer 60-80 kg/u en dankzij de grote en goed uitgebalanceerde densiometrische tafel is de kwaliteit van de metaaluitvoer zeer dicht bij 100% zuiverheid. Ondanks het “kleine” formaat is de toegang tot de shredder vergroot, waardoor er comfortabele ruimte is voor onderhoud.

  • Metaaloutput dichtbij 100% zuiverheid
  • Componenten van hoge kwaliteit
  • Terugwinnen van metaalstof direct van de densiometrische tafel
  • Lage investering en snelle ROI
  • 24 maanden garantie

*zeer stijve kabels moeten worden gesneden in delen korter dan < 100 mm

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.