Delaminatiemolen

Shredder elektrisch schroot verticale | VM

Shredder elektrisch schroot verticale voor het shredderen van elektronica, het verkleinen van afgedankte elektrische en elektronische apparatuur

Shredder elektrisch schroot verticale voor het shredderen van elektronica, het verkleinen van afgedankte elektrische en elektronische apparatuur

VM800

Dimensie :

2800x1300x2900

mm

Gewicht :

5500 Kg

Vermogen :

110 Kw

Blades/hamers :

N. 36

ø rotor :

800 mm

VM1200

Dimensie :

3500x1500x3200

mm

Gewicht :

8500 Kg

Vermogen:

200 Kw

Blades/hamers :

N. 58

ø rotor :

1200 mm

VM1600

Dimensie :

4300x2000x4500

mm

Gewicht :

15000 Kg

Vermogen:

415 Kw

Blades/hamers :

N. 112

ø rotor :

1600 mm

Beschrijving

Shredder elektrisch schroot verticale, is ontworpen om de grootte van de materialen te reduceren tot enkele mm om vervolgens te kunnen worden behandeld middels densimetrische sorteertafels of andere scheidingssystemen zijn. Deze machine kan worden gebruikt als alternatief voor de traditionele snijmolen waarbij de volumes van het binnenkomende materialen worden beïnvloed (hoeveelheid en fysische eigenschappen). Deze verticale shredder biedt enkele voordelen ten opzichte van de meer traditionele shredders: de aanwezigheid van resten van Ferro- of roestvrijstalen materialen levert geen problemen op en vereist minder aanpassing van de messen.

Elektronisch schroot versnipperen met deze verticale shredder om de deeltjesgrootte van de materialen te verkleinen tot een fijne fractie, waardoor de metalen een afgeronde eindvorm krijgen in plaats van een filamentvorm, waardoor de prestaties van de stroomafwaarts geplaatste scheidingssystemen worden verbeterd. De rotatiesnelheid kan worden geregeld met een omvormer om deze aan te passen aan de verschillende soorten binnenkomende materialen, waardoor slijtage door gebruik tot een minimum wordt beperkt. De verticale shredder vereist een grootte van het invoermateriaal van ongeveer 25 - 30 mm dat gemakkelijk te bereiken is met het gebruik van eenassige pre-shredders met sorteerzeef. Verticale shredder van Stokkermill wordt in twee uitvoeringen geproduceerd met een productiecapaciteit van 500 tot 3000 kg / u en is geschikt voor de verwerking van een breed scala aan soorten materialen.

Als voorbeeld:

  • Electrische kabels
  • WEEE, volumereductie van elektronisch schroot
  • Volumereductie van breekresten
  • Scheiding en volumereductie van ASR Zurik Zorba
  • Volumereductie van elektronische kaarten
  • Volumereductie van auto-onderdelen
  • Volumereductie van metalen
  • Volumereductie van composietmaterialen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.