Elektromotoren kraker | STOKKERMILL E-Motorchop

Recycling van elektrische motoren, kraker voor elektrische motoren, metalen behuizing, apparatuur voor het terugwinnen van koper in elektrische motoren

Elektromotoren kraker | STOKKERMILL E-Motorchop

Elektromotoren kraker E-Motorchop van Stokkermill is een machine die is ontworpen voor het terugwinnen van het koper dat aanwezig is in de stator van elektromotoren die bestemd zijn voor sloop en recycling. De E-Motorchop is een zeer compacte uitrusting met een laag energieverbruik. Hiermee kan het koperpakket in de motoren in enkele eenvoudige stappen worden teruggewonnen. De E-Motorchop kan werken op motoren met een diameter tussen 50 mm (2") en 300 mm (12"), indicatief van 0,09 kW tot 7,5 kW, waardoor ijzer en aluminium van het karkas kunnen worden gescheiden. Electric Motor Wrecker E-Motorchop heeft slechts één laagvermogen elektrische aansluiting (4Kw) nodig en is eenvoudig te verplaatsen met een vorkheftruck of pallettruck.

Opmerking:

  • Op specifiek verzoek van de klant kan E-Motor-Chop anders worden geconfigureerd dan de standaardversie om aan specifieke productiebehoeften te voldoen.
  • Voor klanten die een grote hoeveelheid elektromotoren hebben, adviseren wij onze Hamermolens voor het recyclen van elektrische motoren, koelkastcompressoren, dynamo's.
elekromotoren versnipperaar

E-MOTORCHOP

Vermogen:                  

4 kW

Dimensie:                    

2100x900x2350mm

Gewicht:                    

2200 kg

Luchtdruk:                  

7 bar

Hydraulische druk:    

230 bar/ 15 ton

Behandelbare motoren:          

Diameter 50 mm/ 300 mm (geen assen toegestaan)