Enkele as

Sneldraaiende shredder industriële | MFS

Sneldraaiende shredders industriële voor hardnekkige en industriële afvalverwerking

Sneldraaiende shredders industriële voor hardnekkige en industriële afvalverwerking

MFS 800/260

Kracht

45 kW

Dimensies

1730x1700x2000 mm

Gewicht (kg)

2000 Kg

Rotor maat

800 mm x 260 mm

MFS 1200/400

Kracht

90 kW

Dimensies

2000x2400x3200 mm

Gewicht (kg)

12500 Kg

Rotor maat

1200 mm x 400 mm

MFS 1800/500

Kracht

160 - 200 kW

Dimensies

3200x2800x3500 mm

Gewicht (kg)

18000 kg

Rotor maat

1800 x 500 mm - 200 rpm

Beschrijving

Sneldraaiende shredder industriële uit de MFS-serie zijn uiterst veelzijdige machines die het mogelijk maken om de grootte van het eindmateriaal te bepalen door middel van een zeefrooster; MFS kan echter ook zonder zeef werken voor voorbewerkingswerkzaamheden. De MFS - serie kan zowel worden gebruikt als industriële primaire shredder voor een eerste materiaalreductie (versterkte koper- en aluminiumkabels met aanwezigheid van ferro-onderdelen, autobanden, schroot van elektrische en elektronische apparatuur, auto-onderdelen, enz.), of voor het verder verklijnen van reeds behandelde materialen (crushing waste, ASR - car fluff - Zurik - Zorba) bestemd voor valorisatie. De aandrijving, dankzij een vliegwiel van de juiste grootte, zorgt voor een hoog koppel en snijvermogen, voor de verwerking van de meest hardnekkige materialen. De snijunit is gemakkelijk bereikbaar, dankzij het hydraulische openingssysteem (zowel laadtrechter als van de zeefroosterhouder) voor het afstellen van de messen en onderhoudswerkzaamheden. Het veiligheidssysteem beschermt de rotor tegen beschadiging bij overbelasting. De robuuste constructie, het totale gewicht van de machine en het gebruik van hoogwaardige materialen garanderen betrouwbaarheid, gebruiksgemak en lage bedrijfs- en onderhoudskosten.

Toepassingsgebieden van de MFS - shredder:

  • Recycling van banden
  • Recycling van materialen afkomstig van de sloop van voertuigen (dashboards van motorvoertuigen, bedrading van voertuigen, bekleding van motorvoertuigen)
  • Recycling van aluminiumschroot
  • Afvalverwerking van de CSR - ASR - Zurik - Zorba breekprocessen
  • Recycling van elektrische en elektronische materialen (AEEA)
  • Elektrische kabels - ook van aanzienlijke diameter, gepantserde kabels, kabels met de aanwezigheid van Ferro-onderdelen
  • Oliefilters
  • Witgoed
  • Industrieel afval in het algemeen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.