PCB granuleermachines

Printplaten versnipperaar | IM

Recycling van printplaten van elektrische kaarten, elektronische kaarten, printplaten en moederborden

Recycling van printplaten van elektrische kaarten, elektronische kaarten, printplaten en moederborden

COMPACT 100

Vermogen:

37 kW

Dimensie:

1300x1700x1600 mm

Gewicht:

2250 kg

Input productie:

200 - 300 kg/u

COMPACT 300

Vermogen:

70 kW

Dimensie:

4550x1760x2890 mm

Gewicht:

4500 Kg

Input productie:

300 - 400 kg/u

COMPACT 500

Vermogen:

96 kW

Dimensie:

4550x1760x2890 mm

Gewicht:

4750 kg

Input productie:

400 - 500 kg/u

Beschrijving

Printplaten versnipperaar Stokkermill heeft een serie compacte machines (PCB Compact) en recyclinglijnen (PCB LINE) ontwikkeld die eenvoudig in gebruik en onderhoud zijn, om de recycling van elektrische kaarten, elektronische borden, printplaten en moederborden (PCB's – Printed Circuit Board) mogelijk te maken. De recycling van PCB Boards door Stokkermill maakt het mogelijk om door middel van granulatie- en scheidingsactiviteiten het binnenkomende product te verbeteren door de metalen, inclusief die met de hoogste commerciële waarde, terug te winnen en ze te scheiden van het inerte deel. Reductie van printplaten met een nauwkeurig ontwerp van de machines maakt het mogelijk om het verlies van edele metalen drastisch te verminderen, waardoor de recyclingactiviteit winstgevend en aantrekkelijk wordt, zelfs voor kleine tot middelgrote operators. E Sorteren elektrostatische PCB Line-recyclingmachines, maakt het mogelijk om zelfs de fijnste fracties van kostbare materialen die in het proces aanwezig zijn, terug te winnen:

  • Kleine ijzerhoudende componenten
  • Metalen (koper, aluminium, tin, enz.), edele metalen
  • Plastic fractie

Stokkermill biedt drie modellen compacte systemen - Compact Line PCB's - met capaciteiten tot 500 kg/u en realiseert op verzoek van de klant speciale lijnen voor een grotere capaciteit.

printplaten versnipperaar

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.