Oplossing scheiding

Aparte tank RVS separator | SS100

Aparte tank RVS scheid roestvrijstalen deeltjes van voorgesorteerd materialen, aluminium inox

Aparte tank RVS scheid roestvrijstalen deeltjes van voorgesorteerd materialen, aluminium inox

SS100

Dimensies:

1200 x 2200 x 2000 mm

Gewicht:

1000 kg

Vermogen:

2 kW

Trommel:

630 x 400 mm

Magnetische kracht:

5000 Gauss (G)

Beschrijving

Separator aparte tank RVS Stokkermill SS100 kan rvs-deeltjes scheiden van voorgesorteerde materialen, met name bij de recycling en valorisatie van elektrische en elektronische materialen (WEEE), autopluis (ASR), Zurik en Zorba en breekresten. De SS100 roestvrijstalen afscheider wordt ook gebruikt op het gebied van kunststofrecycling en -regeneratie, waar het erg belangrijk is om metaal- en ijzerhoudende onzuiverheden te verwijderen om de extrusie- en vormprocessen te beschermen. De SS100 is verkrijgbaar in verschillende maten en magnetische veldsterkten en kan in cascade worden geconfigureerd waar extreem hoge uitgangszuiverheidsnormen vereist zijn. De hoge dwangkracht van SS100 maakt de scheiding van kleine roestvrijstalen onderdelen in de orde van 3-5 mm mogelijk. De scheiding van roestvrijstalen deeltjes van is een uitdaging voor de recycling- en terugwinningsindustrie. De roestvrijstalen legering wordt beschermd door een extreem dunne laag oxiden. Als de laag wordt verbroken als gevolg van een proces zoals granulatie, versnippering of stoten, wordt het niet-magnetische een zwakke magnetische legering die kan worden opgevangen door het magnetische veld van de cilinder, waardoor de scheiding binnen bepaalde grenzen en met inachtneming van bepaalde voorwaarden mogelijk is. Hoe kleiner de fragmenten van zwak magnetisch metaal zijn, des te lager zal het magnetische aantrekkingsvermogen zijn. Dit betekent dat de beste resultaten bereikt kunnen worden met deeltjes >= 1 mm. Het hoogste rendement van het magneetveld kan worden bereikt binnen 10 mm van de magneetcilinder is uitermate belangrijk om de materialen goed te verdelen in een dunne laag op de magneetcilinder.

Separator aparte tank RVS SS100 is uitgerust met een vibratielaadtafel om het materiaal op de cilinder te verspreiden voor een zo goed mogelijke scheiding. Separator SS100 RVS  kan rvs-deeltjes scheiden van voorgesorteerde materialen bij de recycling en valorisatie van elektrische en elektronische materialen (WEEE), autopluizen (ASR), Zurik en Zorba en, in het algemeen, van gebroken resten. De SS100 roestvrijstalen afscheider wordt ook gebruikt op het gebied van kunststofrecycling en -regeneratie, terwijl het belangrijk is om de metaal- en ijzerhoudende onzuiverheden te scheiden om de extrusie- en vormprocessen te beschermen. De SS100 is verkrijgbaar in verschillende maten en magnetische veldsterkten en kan in cascade worden geconfigureerd waar hoge uitgangszuiverheidsnormen vereist zijn.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.