Kopergranulatoren

Kabel gebruikte granulator | MULTIFLEX

Kabel gebruikte granulator, versnipperen en recyclen van koperen, aluminium kabels en radiator draden

Kabel gebruikte granulator, versnipperen en recyclen van koperen, aluminium kabels en radiator draden

M-60

Vermogen:

85 kW

Afmetingen:

5000x2800x3940 mm

Gewicht (kg):

5500 kg

Invoercapaciteit:

350 - 450

kg/u*

M-80

Vermogen:

100 kW

Afmetingen:

5100x2800x4300 mm

Gewicht (kg):

6000 Kg

Invoercapaciteit:

450 - 600

kg/u*

M-100

Vermogen:

126 kW

Afmetingen:

5100x2800x4300 mm

Gewicht (kg):

6200 kg

Invoercapaciteit:

650 - 800

kg/u*

M-150

Vermogen:

215 kW

Afmetingen:

10740x2850x4500 mm

Gewicht (kg):

7500 kg

Invoercapaciteit:

1000 - 1200

kg/u*

Beschrijving

Kabel gebruikte granulator Multi-Flex Turbo Zig-Zag-serie bestaat uit drie eenheden: de maalmolen, de raffinageturbine, de densiometrische tafel.

Kabel gebruikte granulator de afzonderlijke molen verhoogt de prestaties en flexibiliteit van de granulator aanzienlijk en vermindert trillingsverschijnselen door de afvoer van de warmte die wordt geproduceerd door het malen te verbeteren en routineonderhoud te vergemakkelijken. Kabelvernietiger Zig-Zag Multi-flex Turbo-systemen maken gebruik van een TURBO-refiner en zijn verkrijgbaar in vier modellen met output vanaf 400 kg/u. De aanwezigheid van de TURBO-refiner maakt de verwerking van kabels met een kleine diameter (telefoon- en datakabels of capillairen) mogelijk zonder dat het verwerkingsrooster hoeft te worden gewijzigd of kostbare scheidingsactiviteiten van het te behandelen materiaal moeten worden uitgevoerd. De Multi-Flex Turbo-granulatoren zijn uitgerust met een Zig-Zag-systeem voor het scheiden van de stugge kabels. Ze zijn bijzonder robuust en betrouwbaar en maken de behandeling van koper-, aluminium- en koper-aluminiumradiatoren mogelijk dankzij de robuuste maalmolens. De ruim bemeten motoren maken het mogelijk om onverwachte belastingen te overwinnen, wat een uniforme werking en een laag energieverbruik garandeert. Multi-flex Turbo Zig-Zag kabelgranulatoren hebben geen geforceerde koelsystemen nodig dankzij de royale afmetingen van alle procescomponenten, transportleidingen en materiaaldoseercyclonen. De kabelgranulatoren Multi-flex Turbo Zig-Zag kunnen worden aangesloten op de shredders van de PS of CSR-serie via een NST-serie transportband om een ​​complete recyclingfabriek te creëren.

Kenmerken van de Multi-flex Turbo Zig-Zag-serie:

  • Mogelijkheid om kabels met een kleine diameter te behandelen zonder dat dure sorteerhandelingen van het te behandelen materiaal nodig zijn (extreem dunne kabels, kabels met standaard en grote diameter kunnen samen worden behandeld)
  • Makkelijk te gebruiken
  • Betrouwbaarheid en robuustheid
  • Stille prestaties dankzij het Silent Technology-systeem
  • Kortere onderhoudstijden
  • Lage bedrijfskosten
  • Geen geforceerde koeling nodig

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.