Koper kabel granuleer installatie | STOKKERMILL TURBOFLEX

Koper kabel granuleer installatie, vernietiger van koperkabels, harde datakabels, recycling en versnippering van aluminiumdraden en radiatoren

Koper kabel granuleer installatie | STOKKERMILL TURBOFLEX

Koper kabel granuleer installatie TURBOFLEX-serie is uitgerust met een refiner stroomafwaarts van de maalmolen en is verkrijgbaar in twee modellen, met output van 170 tot 350 kg/u. De aanwezigheid van een refiner maakt het mogelijk om kabels met een kleine diameter (inclusief telefoonkabels en datakabels of capillairen) te verwerken zonder het scherm te veranderen, dure handmatige activiteiten uit te voeren om het te behandelen materiaal te scheiden. De TURBOFLEX kan worden uitgerust met een Zig-Zag-systeem voor de scheiding van de stijve kabel. Ze zijn bijzonder robuust en betrouwbaar en maken de verwerking van koperen, aluminium en koper-aluminium radiatoren mogelijk dankzij de robuuste maalmolens met 3 roterende messen. Alle shredders die in de granulatoren van de TURBOFLEX-serie zijn geïnstalleerd, worden uit een enkel stalen blok zonder gelaste onderdelen geproduceerd. De royaal bemeten motoren maken het mogelijk om onverwachte belastingen te overwinnen, wat een gelijktijdig een extreem laag energieverbruik garandeert. De TURBOFLEX heeft geen geforceerde koelsystemen nodig dankzij de royale afmetingen van alle procescomponenten, transportleidingen en materiaaldoseercyclonen. De TURBOFLEX-granulatoren kunnen worden aangesloten op de pre-shredder uit PS of CSR-serie via een transportband NST-serie om een ​​complete recyclingfabriek te creëren.

Kenmerken van de TURBOFLEX-serie:

  • Mogelijkheid om kabels met een kleine diameter te behandelen zonder dure sorteerhandelingen van het te behandelen materiaal (extreem dunne kabels, kabels met standaard en grote diameter kunnen samen worden behandeld)
  • Makkelijk te gebruiken
  • Aanpassingsvermogen en robuustheid
  • Stille prestaties dankzij het Silent Technology-systeem
  • Lagere onderhoudskosten en tijd
  • Lage bedrijfskosten
  • Geen geforceerde waterkoeling nodig

* Capaciteiten variëren afhankelijk van het scherm en de behandelde kabel.

TURBOFLEX K- 400

Vermogen:

36 kW

Afmetingen:

4200x1750x3440 mm

Gewicht:

2200 kg

Invoercapaciteit:

200 - 250 Kg/h *

TURBOFLEX K-500

Vermogen:

49 kW

Afmetingen:

4200x1750x3440 mm

Gewicht:

2500 kg

Invoercapaciteit:

350 - 450 kg/u *