Koperrecyclagelijnen

Koperkabels scheidingsmachine | TURBOFLEX

Koperkabels scheidingsmachine, koper- en aluminiumgranulaat die koper te granuleren en te scheiden van het isolerende deel, of koper van aluminium.

Koperkabels scheidingsmachine, koper- en aluminiumgranulaat die koper te granuleren en te scheiden van het isolerende deel, of koper van aluminium.

LINE400

Vermogen

55 kW

Invoercapaciteit

200 - 250 Kg/h

LINE500

Vermogen

68 kW

Invoercapaciteit

350 - 400 Kg/h

Beschrijving

Koperkabels scheidingsmachine, koper- en aluminiumgranulaat: Stokkermill produceert machines en apparaten die koper te granuleren en te scheiden van het isolerende deel, of koper van aluminium. Recyclingsystemen die zijn gemaakt om de kwaliteit te optimaliseren, eenvoudig, betrouwbaar en praktisch. De Stokkermill Kabelgranulatoren hebben een grote granuleer- en sorteerscapaciteit om aan specifieke behoeften te voldoen. In de eerste fase van de behandeling verkleint de pre-shredder uit de PS-serie het materiaal en de volgende stap is het verwijderen van eventuele metaalverontreinigingen met een magneet. De verwerking en recycling van de elektrische kabel gaat verder met de Turboflex-granulator die het mogelijk maakt om de elektrische kabels te shredderen en het metalen deel (koper of aluminium) van het plastic te scheiden. De laatste stap is dan het zeven en classificeren met een trilzeef.

Het belangrijkste doel van kabelrecycling is het hergebruik van het koper om de winning van nieuwe natuurlijke hulpbronnen te verminderen en de circulaire economie te bevorderen. De correcte verwijdering van gebruikte kabels zorgt voor een perfecte scheiding van het isolatiemateriaal (PVC en/of rubber) van metaal met een zuiverheid van bijna 100%.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.