Kopergranulatoren

Kabel granulator koper | KS

Kabel granulator koper voor recycling van koperen aluminium kabels, draden en datakabels

Kabel granulator koper voor recycling van koperen aluminium kabels, draden en datakabels

K85S

Vermogen:

8,5 kW

Invoercapaciteit:

80 - 100 kg/u

Gewicht:

900 kg

Afmetingen:

1450x1250x2150mm

K-130S

Vermogen:

13 kW

Inputcapaciteit:

100 - 130 kg/u

Gewicht:

950 kg

Afmetingen:

1450x1250x2150

Beschrijving

Kabel granulator koper met extern filtersysteem

Wij hebben de KS-serie ontworpen met dezelfde kwaliteit als andere Stokkermill Kabelgranulatoren. Wij hebben dezelfde afmetingen van de densiometrische scheidingstafel en de meslengte behouden. Gewoonlijk heeft een kleine kabelgranulator een kleine scheidingstafel, daarom is het uniek dat de kleine granulators van Stokkermill KS-series de royale afmetingen van de densiometrische scheidingstafel en de molen hebben. Dit is zeer belangrijk om de uitstekende kwaliteit koper te verkrijgen! Dankzij de hoogwaardige componenten laten de K-85S en K-130S indrukwekkende prestaties zien! We gebruiken Siemens elektromotoren en SKF lagers en Schneider componenten voor het bedieningspaneel. Natuurlijk hebben we de instelknop voor de luchtstroom en het reverseersysteem op het bedieningspaneel behouden.

De hoogwaardige kabelgranulator voor een betaalbare prijs

Het project K-85S en K-130S voor draadkoperkabels is gemaakt om iedereen in staat te stellen de kabelrecyclingactiviteiten te betreden tegen een betaalbare prijs, zij het met een professionele machine. Net als andere granulatoren van Stokkermill, heeft de shredder drie roterende bladen en twee omkeerbare stationaire bladen met de mogelijkheid om het zeefscherm te variëren afhankelijk van het te behandelen materiaal. De luchtstroom wordt beheerd door een omvormer op het bedieningspaneel. Ook is er een omkeer- en ontgrendelingssysteem van de shredder in geval van overmatige belasting als gevolg van een bedieningsfout.

De mogelijkheid om de productiecapaciteit te vergroten

De productiecapaciteit van K-85S is 80-100 kg/h, K-130S is 100-130 kg/h verwijst naar het inputmateriaal. Afhankelijk van de behoeften van de klant, zijn beide granulatoren echter ontworpen voor de installatie van een turbo-eenheid om zelfs dunne/datakabels te verwerken en de productiecapaciteit te vergroten. Het kan worden uitgebreid met een Pre-shredder uit de PS-serie en een NST serie transportband met magneetpoelie.

Gebruiksvriendelijke en onderhoudsarme kabelgranulatoren

KS-serie Kabelgranulatoren hebben het juiste vermogen, K-85S heeft 8,5 kW en K-130S heeft 13 kW. Te kleine motoren leiden gemakkelijk tot het blokkeren van de shredder. Beide machines zijn uiterst eenvoudig te bedienen en hebben weinig onderhoud nodig. De STOKKERMILL KS-serie kabelgranulatoren tegen betaalbare prijzen, het is een geweldige kans om uw kabelrecyclingbedrijf te starten en hoog zuiver koper te krijgen met een minimale investering en eenvoudig onderhoud.

Kenmerken van de compacte granulatoren KS-serie:

  • De nieuwe compacte kabelgranulator op instapniveau voor koper- en aluminiumkabels met extern filtersysteem
  • Uitvoermaterialen van hoge zuiverheid
  • Hoogwaardige componenten: Siemens-motoren, SKF-lagers, Schneider-componenten voor het bedieningspaneel
  • Haal koper- en aluminiumpoeder direct uit de densiometrische scheidingstafel
  • Voordelige prijs en minimaal onderhoud/ 24 maanden garantie

* Capaciteiten variëren afhankelijk van het scherm en de behandelde kabel.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.