Multibreker

Versnipperaar gemeentelijk vast afval (msw) | LC

Versnipperaar gemeentelijk vast afval, shredder gemeentelijk vast afval (msw), versnipperen en verminderen

Versnipperaar gemeentelijk vast afval, shredder gemeentelijk vast afval (msw), versnipperen en verminderen

LC-1200

Vermogen

2x22Kw

Rotor

2 x 1200 mm - 15-25 tpm

Snijkamer

1200x1000 mm

Hopper

1700x1600 mm

Gewicht

5000Kg

Dimensies

4000 x 1500 x 2500 mm

LC-2000

Vermogen

2x40Kw

Rotor

2 x 2000 mm - 15-25 tpm

Snijkamer

2000x1900 mm

Hopper

2900x2800 mm

Gewicht

5800Kg

Dimensies

6000 x 2500 x 2500 mm

Beschrijving

Versnipperaar gemeentelijk vast afval (MSW) zonder zeefrooster, ontworpen en gebouwd voor de primaire versnippering van industrieel afval en schroot waarbij productvoorbereiding vereist is die vervolgens handmatig sorteren of automatische selectie mogelijk maakt. Door het speciale ontwerp van de assen en de snij-tegenmessen zijn de LC-shredders uiterst veelzijdig en robuust. Deze details helpen om de LC-shredder perfect te laten werken in bijzonder zware en veeleisende omstandigheden.

Huishoudelijk afval shredder “LC-serie” kan worden uitgerust met een elektrisch of hydraulisch aandrijvingsysteem. De rotatie van de assen is geprogrammeerd om de assen onafhankelijk te laten bewegen en om de draairichting te variëren. Afhankelijk van de inputmaterialen kunnen LC industriële shredders in verschillende bewegingen werken. LC-vernietigers worden beheerd door een gebruikersinterface met PLC, een afstandsbediening en een systeem voor hulp op afstand.

Afval SRF is een hoogwaardig alternatief voor fossiele brandstoffen en wordt geproduceerd uit bedrijfsafval zoals papier, karton, hout, textiel en plastic. SRF doorloopt een bijkomend proces om kwaliteit en waarde te verbeteren en vanwege hun goede calorische waarde worden ze gebruikt in cementovens.

Afval SRF wordt geproduceerd uit huishoudelijk en industrieel afval, zoals biologisch afbreekbare materialen en algemeen afval dat niet gevaarlijk is. Onbrandbare materialen, zoals glas en metalen, worden verwijderd en het restmateriaal wordt vervolgens versnipperd. SRF wordt gebruikt om energie op te wekken in terugwinningsinstallaties, waarvan vele in Europa, waar elektriciteit, warm water en stadsverwarming worden geproduceerd.

De veelzijdige Stokkermill dubbelassige shredder LC-serie is gemaakt in twee verschillende modellen en is ideaal voor het verkleinen van het volume van:

 • Shredder voor het versnipperen van afvalbanden
 • Shredder voor het versnipperen van industrieel afval
 • Shredder Versnipperen van medisch afval
 • Shredder Koelers en koelkasten versnipperen
 • Shredder Versnipperen van aluminium schroot
 • Shredder Koper versnipperen
 • Shredder Versnipperen van metaalafval
 • Shredder AEEA-versnippering
 • Shredder MSW versnipperen
 • Shredder Versnipperen van plastic afval
 • Shredder Het versnipperen van sloophout

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.