Brekers voor afval met enkele as primair, gemaakt door Stokkermill zijn veelzijdige machines voor aluminium afval van inzameling, aluminium profielen, koperen aluminium radiatoren, elektrisch en elektronisch afval, (AEEA), gepantserde kabels, vast huishoudelijk afval van MSW, afval en industrieel afval in het algemeen, afgedankte banden (ELT's)

Brekers voor afval

Brekers voor afval met enkele as primair, gemaakt door Stokkermill zijn veelzijdige machines voor aluminium afval van inzameling, aluminium profielen, koperen aluminium radiatoren, elektrisch en elektronisch afval, (AEEA), gepantserde kabels, vast huishoudelijk afval van MSW, afval en industrieel afval in het algemeen, afgedankte banden (ELT's)

Pre-shredder, MSW-behandeling, eenassige pre-shredder met sorteerrooster en hydraulische lade. Stokkermill biedt een bijzonder breed assortiment éénassige pre-shredders. De éénassige pre-shredders met lade en sorteerrooster zijn veelzijdige en betrouwbare machines. Dankzij het sorteerrooster dat beschikbaar is in verschillende maten, is het gemakkelijk om de grootte van het uitgangsmateriaal te beheren; De ladelade maakt het mogelijk om de capaciteit van de machine te bepalen en deze eenvoudig af te stemmen op verdere machines, zoals snijmolens of sorteerlijnen in het algemeen. Het assortiment éénassige pre-shredders van Stokkermill is onderverdeeld in drie families met verschillende technische en ontwerpkenmerken, vermogen en productiecapaciteit. Alle Stokkermill pre-shredders zijn volledig gemaakt in Italië met de beste componenten die beschikbaar zijn op de Europese en wereldmarkt. Alle voormolens van Stokkermill hebben 24 maanden fabrieksgarantie vanaf de datum van inbedrijfstelling.

Brekers voor afval

De pre-shredder uit de PS-serie is een veelzijdige en robuuste machine met lage aanschaf- en onderhoudskosten. Verkrijgbaar met rotorafmetingen van 600 tot 1200 mm en vermogens van 11 tot 55 kW. De pre-shredder PS is voorzien van een sorteerrooster en een hydraulische lade. Het voert de primaire versnippering uit van plastic materialen, metalen materialen, koperen kabels versnipperen, aluminium profielen versnipperen en metaalschroot van ongedifferentieerde inzameling.

pre Brekers voor

De pre-shredder uit de CSR-serie is een superieure machine voor zwaardere klussen. Ook is deze pre-shredder voorzien van een scheidingsrooster en een lade. De CSR-voorhakselaar is leverbaar met vermogens van 55 tot 200 kW en met rotorafmetingen van 900 tot 2000 mm. De pre-shredders van de CSR-serie zijn over het algemeen uitgerust met elektrische aandrijving, maar kunnen op de grotere modellen ook worden uitgerust met hydraulische beweging. Dit zijn robuuste machines waarbij alle messen op houders zijn gemonteerd voor eenvoudig onderhoud en minder stilstand.

primaire shredders

C-Series primaire shredders: Dit zijn machines uitgerust met een hydraulische aandrijving die geschikt zijn voor zwaar gebruik. Alle pre-shredders uit de C-serie zijn uitgerust met sorteerroosters, verkrijgbaar in verschillende maten om de gewenste maat in de eerste doorgang te krijgen. De productieparameters kunnen eenvoudig worden gewijzigd via de machinebeheer-PLC om ze aan te passen aan het te behandelen materiaal. De beheer-PLC is in staat om de draaitijden van de rotor en de reactietijden van de hydraulische schuiflade te variëren. De pre-shredder van de C-serie is een uiterst veelzijdige machine die zich aanpast aan de verwerking van verschillende en heterogene materialen: afgedankte banden (ELT's), aluminium afval van inzameling, aluminium profielen, koper-aluminium radiatoren, elektrisch en elektronisch schroot, (AEEA), gepantserde kabels, gemeentelijk afval, afval en industrieel afval in het algemeen. De voorhakselaars van de C-serie zijn verkrijgbaar met vermogens van 150 tot meer dan 400 kW en met rotorafmetingen van 1600 tot 2800 mm. De C-serie shredders kunnen worden vervaardigd met verschillende maten en capaciteiten volgens de specifieke specificaties van de eindgebruiker.

snelle slijper

De MFS pre-shredder is de enige shredder in de serie zonder hydraulische pusher. De pre-shredder is uitgerust met een hogesnelheidsrotor, die zelfs met taaie metaalfracties fijn versnippert. De MFS pre-shredder zijn verkrijgbaar in drie uitvoeringen met een vermogen tot 200 kW en een rotorlengte tot 1800 mm. De MFS-pre-shredder is bijzonder veelzijdig en nuttig als voorvernietiger, hij kan worden gebruikt recyclingfabrieken: AEEA-recyclingfabrieken, koperrecyclingfabrieken, tonerrecyclingfabrieken, zonnepaneelrecyclingfabrieken, schroot- en afvalrecyclingfabrieken.