Internationaal congres voor elektronische recycling, recyclingfabrieken voor AEEA-componenten, fabrieken voor het terugwinnen van elektronische kaarten, metaalrecycling, haspels, toner, motoren en elektrische kabels

Internationaal congres voor elektronische recycling 20e IERC 2022 ICM AG

Internationaal congres voor elektronische recycling, recyclingfabrieken voor AEEA-componenten, fabrieken voor het terugwinnen van elektronische kaarten, metaalrecycling, haspels, toner, motoren en elektrische kabels

Internationaal congres voor elektronische recycling 20e IERC 2022 ICM AG. Stokkermill Recycling Machinery zal als exposant aanwezig zijn op de volgende editie van IERC 2022, een evenement van internationaal belang voor alle operators in de WEEE-industrie. IERC2022 heeft altijd wetenschappers, fabrikanten van elektrische en elektronische materialen die toezicht houden op de toeleveringsketen, en fabrikanten van specifieke apparaten samengebracht om de terugwinnings- en recyclingprocessen te verbeteren. De recycling van e-waste (oude elektrische en elektronische apparatuur) is een uiterst dynamische en groeiende sector vanwege het toenemende aantal elektrische en elektronische materialen die bestemd zijn voor recycling en dankzij innovatieve sorteertechnologieën die de recycling van metaal- en kunststoffracties mogelijk maken. Stokkermill Recycling Machinery heeft altijd al machines en systemen gemaakt voor het recyclen van elektrische en elektronische materialen, koperen en aluminium kabels, systemen voor het behandelen van LED-schermen, recyclingsystemen voor zonnepanelen en toner uit laserprinters.

WEEE-lijn
WEEE-lijn

Stokkermill WEEE-recyclingsystemen zijn betrouwbare machines die extreem goede resultaten opleveren op het gebied van productiviteit en de kwaliteit van de grondstof. De AEEA-recyclingsystemen van Stokkermill zijn uiterst effectief. De kracht van Stokkermill is de jarenlange ervaring op het gebied van materiaalreductie - versnipperen, delamineren - en materiaalscheiding met mechanische, elektrostatische en optische systemen. Een Stokkermill basis lay-out bestaat uit een D-serie pre-shredder, een HM-serie hamermolen, een reduceermolen, een systeem van scheidingstafels. De eindfracties kunnen verder worden verfijnd door het gebruik van elektrostatische en optische scheidingstechnologieën. Sectoren waarin Stokkermill capaciteit en energie heeft gereserveerd voor de realisatie van elektrostatische en optische scheiders.

AEEA-recycling
AEEA-recycling

Stokkermill heeft veel expertise in recyclingtechnologieën voor elektronische printplaten. Deze printplaten worden bewerkt door middel van mechanische processen, die gericht zijn op het terugwinnen van het ijzergehalte van kunststofcomponenten. Installaties en lijnen voor de recycling en terugwinning van elektronische printplaten, zoals WEEE-recyclinginstallaties, kunnen worden uitgebreid met machines voor de behandeling en recycling van koperen en aluminium stroomkabels. Andere interessante innovaties zijn onze systemen voor het recyclen van koperspoelen, kleine transformatoren en in het algemeen voor het recyclen en terugwinnen van koperspoelen van elektromotoren.

Recyclingproces voor koperspoelen
Recyclingproces voor koperspoelen
Recyclingproces voor elektrische motoren
Recyclingproces voor elektrische motoren

Op IERC 2022 ontmoeten wij u graag, om ideeën uit te wisselen en mogelijkheden voor samenwerking te creëren.

Raffinage- en scheidingslijn
Raffinage- en scheidingslijn
  • WEEE-recyclinglijnen en AEEA-faciliteiten
  • Spoelrecyclinglijnen en fabrieken
  • Tonerrecyclinglijnen en -faciliteiten
  • Recyclinglijnen en installaties voor elektromotoren
  • Recyclinglijnen en installaties voor elektrische kabels

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via info@stokkermill.com