Kabelstripper voor gepantserde kabels

Kabelstripper voor gepantserde kabels Teck, BX

Kabelstripper voor gepantserde kabels

Kabelstripper ST45100 is het nieuwste model kabelstripper en is ontworpen en vervaardigd door Stokkermill Recycling Machinery. ST45100 is gemaakt met een boven en onder as om een ​​dubbele snede te maken in de kabels met afmetingen tussen 5 en 100 mm. Kabelstripper is uitgerust met 12 modules voor efficiënt werken voor de diameters van 5 tot 100 mm. De diameter van de inlaatmodules kan eenvoudig worden aangepast door een asbewegingssysteem om de afstand tussen de bladen aan te passen aan elke kabeldiameter. Uitgerust met een elektrische aandrijving voor een gemakkelijke aanpassing van de snelheid en de snijprecisie zorgt voor uitzonderlijke prestaties onder alle omstandigheden. ST45100 is de ideale machine voor industriële operators die absolute prestaties vereisen. Kabelstripper ST45100 is ook in staat om kabels te behandelen met licht gepantserde kabels zoals BX- of TECK-kabels. ST45100 maakt het Stokkermill-assortiment compleet, bestaande uit 4 modellen die in staat zijn om kabels te verwerken van kabels met een kleine diameter tot grote gepantserde kabels.

Afbijtmiddel ST1600 voor het verwerken van elektrische kabels van 2 tot 35 mm. Het is een uiterst eenvoudige, compacte en betrouwbare machine. De ST1600 kabelschiller is uitgerust met een enkele mesaandrijving en een contrastrol. Alle componenten en mechanische onderdelen zijn gemaakt in Italië en we monteren ze met zorg in ons magazijn, daarom is de ST1600-stripper de beste in zijn categorie.


Stripper ST33100 kabelstripper is een extreem veelzijdig model. Combineer een dubbel snijsysteem. De eerste met mesaandrijving voor draden en kabels, diameters van 5 tot 30 mm waarbij de dubbele insnijding van de mantel niet nodig is; de tweede bestaat uit twee bladen waarmee een dubbele insnijding kan worden gemaakt in koperen kabels en aluminium kabels met stijve isolatie en diameters tussen 30 en 60 mm. De eenvoudige afstelling en de snijsnelheid maken de ST33100 stripper een uiterst veelzijdige machine die geschikt is voor alle professionele gebruikers.


Black Box Stripper ST57100 voor gepantserde kabels afkomstig van ondergronds en onderzeeër. Het is een innovatieve kabelstripper en een bijzonder robuuste machine die de isolatie van gepantserde kabels tot een diameter van 130 mm kan verwijderen. Gepantserde kabels moeten worden ingekort tot een lengte van maximaal 100 - 150 mm om ze gemakkelijk te kunnen hanteren. Nadat de isolatie en het metalen onderdeel zijn verwijderd, kunnen de kabels worden verwerkt met Stokkermill industriële kabelrecyclinglijnen.