Scheidingsinstallaties en shredders voor het recyclen van koperkabel of het recyclen van aluminiumkabels, reeks machines voor het recyclen, raffineren, scheiden en optisch sorteren van koper

Koperdraad scheidingsinstallaties | STOKKERMILL

Scheidingsinstallaties en shredders voor het recyclen van koperkabel of het recyclen van aluminiumkabels, reeks machines voor het recyclen, raffineren, scheiden en optisch sorteren van koper

Koperdraad scheidingsinstallaties: Stokkermill heeft altijd al shredders ontworpen en geproduceerd voor het recyclen van koperen kabels of voor het recyclen van aluminium kabels. Molens en shredders zijn altijd de kern geweest van Stokkermill, wat heeft bijgedragen aan de evolutie van deze machines, waardoor ze steeds praktischer, efficiënter en robuuster worden. Onderzoek en innovatie samen met de kwaliteit van de materialen stellen Stokkermill in staat om uiterst betrouwbare machines te ontwikkelen, waardoor het bedrijf haar klanten 24 maanden garantie op haar producten kan bieden.

koperdraad scheidingsinstallaties

Met meer dan twintig machines voor draadrecycling, is het Stokkermill-assortiment koperrecyclingmachines de grootste op de markt met productiecapaciteiten van 80 tot meer dan 3000 kg/u.  

Het assortiment granulatoren is onderverdeeld in vijf groepen:

- K750 serie compacte granulatoren

- KS-serie granulatoren

- Flexi-serie granulatoren

- Granulatoren Turbo-serie

- Turboflex granulatoren

- Multiflex Zig-Zag serie

- Kabelrecyclinglijnen en industriële kabelrecyclinginstallaties afgestemd op de behoeften van de eindklant

koper

Al onze machines worden gemaakt in Italië in onze fabriek in Udine, met de beste componenten van de Europese markt. In de loop der jaren heeft Stokkermill innovatieve systemen ontwikkeld en geïntroduceerd voor het verwerken van kabels, zoals de afwerkingssystemen voor het scheiden van niet-kopermetalen die in de kabels aanwezig zijn, de roestvrijstalen scheiders die vaak worden aangetroffen in de kabels van de sloop van voertuigen zijn beschikbaar.

Optische sorteer
Optische sorteer- en sorteermachines OS-serie

De afgelopen jaren is Stokkermill betrokken geweest bij de ontwikkeling van optische scheidingstechnologieën die het mogelijk maken om ondenkbare zuiverheidsniveaus te bereiken bij het recyclen van bijzonder complexe kabels met andere metalen zoals lood, tin en brons.