Laboratorium machines voor microversnippering en nauwkeurige scheiding van metalen, kunststoffen en nog veel meer. We zullen de kenmerken van deze machines verkennen, die nieuwe mogelijkheden beloven te bieden voor onderzoek en analyse.

Lab machines voor nauwkeurige scheiding

Laboratorium machines voor microversnippering en nauwkeurige scheiding van metalen, kunststoffen en nog veel meer. We zullen de kenmerken van deze machines verkennen, die nieuwe mogelijkheden beloven te bieden voor onderzoek en analyse.

De laboratoriumapparatuur is het resultaat van de ontwerpervaring die Stokkermill gedurende decennia heeft opgebouwd met het ontwikkelen en bouwen van machines voor de behandeling en recycling van complexe materialen en industrieel afval. Als gevolg hiervan is het StokkermilLab-assortiment ontwikkeld om de wereld van onderzoek en procesanalyse te dienen. De overgang van de industriële naar de laboratoriumomgeving heeft de introductie van belangrijke technische functies mogelijk gemaakt die het werk van onderzoekers en analisten vereenvoudigen. Eenvoudige en betrouwbare oplossingen, typisch voor industriële toepassingen, maar toch geavanceerd en uitgerust met parametercontrolesystemen die het toepassingsgebied kunnen uitbreiden en beter kunnen definiëren. StokkermilLab-laboratoriummachines zijn ontworpen voor het breken en verkleinen van materialen en de daaropvolgende scheiding van fracties van verschillende typen, vormen en eigenschappen. Meer specifiek produceert StokkermilLab de volgende productlijnen voor wetenschappelijk onderzoek en procescontrole- en verificatieactiviteiten:

Laboratorium molens
Laboratorium molens

Apparatuur voor het snijden, verkleinen en versnipperen van materiaal:

- Micro granulatoren

- Micro Impactmolens

- Micro Hamermolen

- Micro Turbomolens

- Turbine micro-vernevelaar

- Micro-Aligator

De micromolens van de StokkermilLab-serie maken het fijnmaken van materialen met verschillende texturen mogelijk en zijn ook in staat om fijne korrelgroottes te bereiken door het gebruik van zeefroosters met verschillende gradaties. Ze kunnen worden uitgerust met PLC's voor snelheidsregeling en worden aangesloten op intranetsystemen voor het loggen van procesgegevens.

Laboratorium scheiders
Laboratorium scheiders

Materiaalscheidingssystemen:

- Micro densimetrische scheiding

- Elektrostatische microscheiders voor laboratoria

- Tribo-elektrische microladers

- Microzeven voor scheiding van deeltjesgrootte

- Micromagneten

- Optische micro scheiders

Net als de snij- en versnipperingsinstallaties kunnen ook de scheidingsinstallaties worden uitgerust met een PLC voor aansluiting op intranetnetwerken voor het aansturen en vastleggen van bedrijfsgegevens en parameters. StokkermilLab-laboratoriummachines zijn uitgerust met zeer nauwkeurige instelsystemen om de nauwkeurigheid van insteltaken te vergroten. De laboratoriummachines zijn voorbereid op functioneel netwerken, zodat er microlijnen ontstaan waarmee processen op industriële schaal kunnen worden gesimuleerd. StokkermilLab-systemen kunnen worden gebruikt op een bijna onbeperkt aantal materialen vanwege de veelzijdigheid van de apparatuur en de nauwkeurigheid van het ontwerp. StokkermilLab is in staat machines en systemen op maat te bouwen volgens klantspecificaties.

Uitsluitend ter illustratie en vrijblijvend:

- Materialen afkomstig van de recycling van elektrische en elektronische apparatuur

- Scheiding van kunststof en metaal in het algemeen

- Scheiding van metalen uit as

- Scheiding van metaalfracties in materialen uit mijnbouwprocessen

laboratory equipments
Laboratory equipments