Molen voor metaal raffinage, metaalverfijning met hamermolen, wordt geleverd met een trillend losvlak en met een magneetijzer geplaatst aan de uitlaat van het losvlak

Molen voor metaal raffinage HM45 @ Ecomondo 2021

Molen voor metaal raffinage, metaalverfijning met hamermolen, wordt geleverd met een trillend losvlak en met een magneetijzer geplaatst aan de uitlaat van het losvlak

Molen voor metaal raffinage HM45 werd gepresenteerd tijdens de internationale vakbeurs Ecomondo 2021 in Rimini.

raffinaderij voor metaalraffinage

De HM45 is een uiterst veelzijdige die zich goed aanpast aan de behoeften van recyclers die sneller inspelen op de verschillende behoeften van de markt. De HM45 heeft een rotor met 16 hamers en de mogelijkheid om de zeef te vervangen, welke verkrijgbaar is in verschillende maten en uitvoeringen, afhankelijk van de behoeften van de klant. Tijdens de ontwerpfase van de hamermolen werd de noodzaak overwogen om de vervangingstijden de zeef te beperken en te vereenvoudigen, een handeling die op een intuïtieve manier in een paar minuten kan worden uitgevoerd. De HM45 is geschikt voor installatie in kleine ruimtes. Verplaatsen kan eenvoudig worden uitgevoerd met behulp van een vorkheftruck met gemiddelde capaciteit.

De hamermolen is ontworpen om ijzerhoudende materialen te bewerken met een gewicht van niet meer dan 5-6 kg, daarom is HM45 perfect voor de verwerking van:

raffinaderij met hamers
  • klein ongedifferentieerd industrieel afval - middelgroot
  • licht schroot van ongedifferentieerde schrootinzameling
  • Recycling van elektronisch en elektrisch schroot, recycling van elektrische apparatuur, recycling van AEEA
  • Recycling van watermeters en gasmeters
  • Recycling van hydraulisch afvalmateriaal
  • Recycling van elektrisch afvalmateriaal
  • Recycling van elektromotoren
  • Recycling en verwerking van elektrische transformatoren

De hamermolen wordt geleverd met een triltafelen, op wens ook met een bovenbandmagneet voor het scheiden van Ferro materialen. De HM45 zal een groot succes worden, bepaald door de uiterst betaalbare aanschaf- en onderhoudskosten, de eenvoud van constructie en vervanging van de classificatieschermen, de robuuste structuur en de speciale bewegingsvrijheid van de hamers om schade door overbelasting voorkomen door materialen met een niet-conform gewicht.

hamermolen raffinage