Recyclingfabrieken voor alkalinebatterijen en "landbouwbatterijen" stellen u in staat de massa terug te winnen die voornamelijk uit alkalische elektrolyten bestaat

Recyclingfabrieken voor alkalinebatterijen

Recyclingfabrieken voor alkalinebatterijen en "landbouwbatterijen" stellen u in staat de massa terug te winnen die voornamelijk uit alkalische elektrolyten bestaat

Recyclingfabrieken voor alkalinebatterijen, kunt du Black Mass terugwinnen, die grotendeels bestaat uit alkalische elektrolyten. Stokkermill heeft verschillende systemen ontwikkeld voor het terugwinnen van Black Mass uit alkalinebatterijen door middel van mechanische processen van versnipperen, zeven en verwijderen van metalen onderdelen. Recycling van alkalinebatterijen wordt bemoeilijkt door mogelijke chemische reacties van elektrolyten in aanwezigheid van zuurstof. Technologisch onderzoek heeft Stokkermill in staat gesteld zijn fabrieken voor het recyclen van alkalinebatterijen te optimaliseren en deze effecten van chemische elektrolytreacties te vermijden. Recycling van alkalinebatterijen, uitgevoerd met Stokkermill-zuiveringsinstallaties, maakt het mogelijk om de zwarte stoffractie te scheiden van de metaalfractie, waardoor een hoge zuiverheid van de uitgangsmaterialen wordt gegarandeerd. Recyclinginstallaties voor alkalische batterijen worden ingericht op basis van de eisen van de klant, de beschikbare ruimte en de gemiddelde te behandelen volumes. Zoals alle recycling- en terugwinningsinstallaties die door Stokkermill zijn gerealiseerd, kunnen de recyclinginstallaties voor alkalinebatterijen in opeenvolgende fasen worden gerealiseerd, waardoor de verwerkingscapaciteiten kunnen worden vergroot in overeenstemming met de marktbehoeften.

Recycling line for alkaline batteries
Recyclingfabrieken voor alkalinebatterijen

De recyclinginstallaties voor alkalinebatterijen en de terugwinning van de zwarte stof en het ijzerdeel maken gebruik van:

- vernietigingssystemen uit de D-serie

- raffinaderijen uit de HM-serie

- zeefsystemen uit de VB-serie

Stokkermill ontwikkelt en produceert alle producten in de fabriek in Udine, waarbij alleen gebruik wordt gemaakt van de beste componenten op de Europese markt.

alkaline batteries

Naast recyclinglijnen voor alkaline batterijen ontwerpt en produceert Stokkermill machines en lijnen voor de volgende materialen:

- Koperen en aluminium kabels

- Elektrische en elektronische materialen WEEE

- Elektronische printplaten

- Zonnepanelen en PV fotovoltaïsche panelen

- LCD-schermen

- Aluminium recycling

- schroot

- elektrische motoren

- Tonerrecycling

- koffiecapsules

- Transformatoren

- Spoelen