Recyclinglijnen en fabrieken voor recycling, versnippering en vermaling en voor het scheiden van materialen door middel van verschillende technieken

Recyclinglijnen en fabrieken | STOKKERMILL @ IFAT2022 München

Recyclinglijnen en fabrieken voor recycling, versnippering en vermaling en voor het scheiden van materialen door middel van verschillende technieken

Recyclinglijnen en fabrieken Stokkermill is aanwezig op de volgende internationale beurs IFAT 2022 op stand B5 - 214 vindt plaats van 30 mei tot 3 juni 2022 in München, Duitsland. Wij verwelkomen u graag op onze stand. De IFAT biedt een ideale omgeving om onze producten en diensten te presenteren. Daar informeren wij u graag over de Stokkermill Hammermills, kabelgranulator K750 en optisch sorteersysteem OS, welke u op onze stand kunt zien.

De compacte hamermolen HM45 voor het breken en verfijnen van elektrische en elektronische materialen en voor de verwerking van ijzer- en metaalschroot. Dit is de kleinste hamermolen in de HM-serie brekers.

compacte hamermolen hm45

Naast de compacte molen HM45 zal een complete as van de hamermolen HM500 te zien zijn met een lengte van 1130mm en n. 20 hamers 50 kg.

hamermolen hm500

De K750 - 7,5 kw granulator, het nieuwste model in het Stokkermill-assortiment, zal ook te zien zijn op de IFAT-stand. Het is een uiterst compacte en efficiënte shredder voor koperen en/of aluminium kabels. Het ontwerp van de K750 shredder heeft het mogelijk gemaakt om een ​​moderne en efficiënte shredder te ontwerpen met lage onderhoudskosten.

kabel granulator

Enkele van onze Europese importeurs zullen aanwezig zijn op IFAT: Paul Jansen en Oliver Kloth voor de Duitstalige markt, Roland van Oosterhout voor de Benelux, Alex Aguilar voor Spanje en de Zuid-Amerikaanse markten, Eric Durivault voor Frankrijk. Onze technici kunnen de machines bespreken en u de meest actuele oplossingen voorstellen die door Stokkermill kunnen worden aangeboden. Stokkermill heeft door middel van verschillende technieken specifieke kennis ontwikkeld op het gebied van het breken en scheiden van materialen en biedt daarmee vooruitstrevende technologische oplossingen. Het voorshredderen gebeurt met de industriële elektrische of hydraulische twee-assige shredders van de D-serie.

twee-assige shredders

Een tweede shredder fase gebeurt met de elektrische of hydraulische een-assige shredder uit de C-, CSR- of PS-serie. Dit zijn shredders, voorzien van even om de gewenste grootte van het uitgangsmateriaal te verkrijgen.

shredder een-assige

Andere materiaalverkleiningssystemen zijn onder meer granulatoren, raffinageturbines, delaminering, impact mill, en hamermolen.

granulatoren delaminering

De scheiding gebeurt met enkelvoudige of meervoudige densiometrische scheidingssystemen.

densiometrische scheidingssystemen

De OS200 optische sorteerder voor het scheiden van materialen van verschillende vormen en kleuren wordt functioneel gemaakt en stelt u in staat om direct op de stand van Stokkermill testen en testen uit te voeren. De optische scheider OS200 met twee kanalen maakt de onderverdeling van ... onderscheiden. Het assortiment OS-scheiders kan materialen met een deeltjesgrootte tussen 2 en 8 mm efficiënt scheiden. Meer informatie over de optische scheiders vindt u op: www.eu.stokkermill.com. Het brede scala aan door Stokkermill ontwikkelde en vervaardigde machines en apparaten stelt ons in staat ons niet alleen te profileren als leverancier van losse systemen, maar tegelijkertijd als leverancier van complete recyclinglijnen.

optische sorteerder

Machines en installaties voor recycling en terugwinning van industrieel afval worden voorgesteld:

- lijnen voor de verwerking en recycling van elektrische en elektronische materialen - recycling van AEEA

- mini-recyclinglijnen voor elektronisch afval - AEEA-verwerking en -terugwinning

- fotovoltaïsche panelen en PV-zonnepanelenbehandelingsinstallaties

- Metaalrecycling

- Recycling- en terugwinningslijnen voor afvaltoner

- Recycling van koffiecapsules

- Aluminium recycling

- Elektromotoren,

- Dynamos

- Transformatoren

- Banden - PFU-recycling

- Koper- en aluminiumkabels

- Lcd-schermen

- Printplaten PCB's