Slijpapparatuur voor koperen kabels het radiatoren voor de behandeling van koperen en aluminium kabels en de recycling van koperen en aluminium radiatoren.

Slijpapparatuur voor koperen kabels | STOKKERMILL K250

Slijpapparatuur voor koperen kabels het radiatoren voor de behandeling van koperen en aluminium kabels en de recycling van koperen en aluminium radiatoren.

Slijpapparatuur voor koperen kabels het radiatoren voor de behandeling van koperen en aluminium kabels en de recycling van koperen en aluminium radiatoren. Het nieuwste model kabelgranulator is de K-250. Ook hier is het een uiterst eenvoudige, efficiënte en betrouwbare shredder, zoals in de traditie van Stokkermill-producten. De K-250 is uitgerust met een snijmolen die los staat van de densimetrische tafel. Dankzij zijn bijzondere configuratie kan de K-250 granulator een productie bereiken van 250-300 kg/u, afhankelijk van het geïnstalleerde sorteerscherm. De granulator heeft een uiterst efficiënt transportsysteem voor het granulaat van de molen naar de scheidingstafel en kan de bedrijfstemperatuur van de schoepenmolen tot onder de 40-50 ° houden. De lage bouwhoogtehoogte van de granulator vergemakkelijkt het onderhoud en de instellingen. Dankzij de 25 kW-motorisering kan de K-250-kabelversnipperaar op twee-derde van het maximale vermogen werken, waardoor het totale energieverbruik wordt verminderd. De K-250 granulator kan worden uitgerust met de turbo-eenheid en met de zigzagscheider. In de basisconfiguratie kan het echter voldoen aan de behoeften van de meest veeleisende klanten. De K-250 granulator wordt over het algemeen aangeboden met een PS-600 eenassige shredder of met een D-10 dubbelassige shredder, een transportband met magnetische afscheider en een externe filterinstallatie.