Shredders voor metalen buizen

Shredders voor metalen buizen, voor hydraulische leidingen, voor ijzerhoudende materialen, voor metaalschroot.

De dubbelassige shredders kunnen de beste oplossing zijn voor het shredderen van Ferro-buizen voor het verkleinen van de grootte. Volumevermindering van leidingen of leidingafval gebeurt om verschillende redenen:

- Volumevermindering voor het optimaliseren van opslagruimtes

- Voorbereiding voor het toevoegen van het materiaal in het productieproces van nieuwe buizen

- Voorbereiding voor de scheiding van verschillende metalen vóór verzending naar staalfabrieken

Vaak zijn de Ferro-schrootbuizen voorzien van verschillende materialen zoals hydraulische kleppen, meters, bevestigingssystemen en andere. De dubbelassige shredders zijn in de meeste gevallen de beste oplossing om de lengte van deze schrootleidingen te verkleinen. Hoewel de dubbelassige shredders niet zijn uitgerust met een classificeerzeef, maakt een eerste stap het mogelijk om afmetingen te verkrijgen die kleiner zijn dan 100-150 mm. Een verdere stap van het versnipperen van het materiaal maakt het daarentegen mogelijk om aanzienlijk kleinere en voldoende afmetingen te verkrijgen voor de opeenvolgende bewerkingen van scheiden en sorteren. Stokkermill D-serie dubbelassige shredders zijn de beste oplossing voor het versnipperen van non-ferro metalen buizen (links, afbeeldingen, video's, etc.). Het zijn uiterst robuuste en betrouwbare machines, geschikt voor het bewerken van relatief lichte materialen zoals aluminium en koperen leidingen of andere non-ferro metalen. Over het algemeen aangedreven door elektrische transmissiesystemen, kunnen grotere, krachtigere versies worden uitgerust met een hydraulische transmissie. Voor zware buizen gemaakt van Ferro- en staalmaterialen, met een aanzienlijke diameter en dikte, raden we aan om industriële modellen D150, D200 of groter te gebruiken die uitsluitend zijn gemaakt met hydraulische overbrenging.

Industriële shredders worden gebruikt, naast volumevermindering van leidingen, bij de eerste reductie van Ferro- en non-ferrometaalschroot.

  • Shredder voor Shredderen van inzamelafval
  • Shredder voor Schroot shredderen
  • Shredder voor Shredderen van metalen
  • Shredder voor Shredderen van elektrische transformatoren
  • Shredder voor Shredderen van metalen en stalen containers
  • Shredder voor Shredderen van elektrische en elektronische apparatuur (AEEA)
  • Shredder voor Shredderen van metalen profielen van deuren en ramen
  • Shredder voor Shredderen van Ferro- en metalen onderdelen van motorvoertuigen