Versnipperen plastic verpakkingsafval

Versnipperen plastic voor het versnipperen van meerlaags verpakkingsafval en voor het versnipperen van kunststof verpakkingsafval.

Versnipperen van plastic verpakkingsafval van meerlaags en voor het versnipperen van kunststof verpakkingsafval. Versnipperen van waterdichte PVC-platen en dekzeilen voor landbouw en kassen. Het versnipperen van verpakkingen is nodig om het verpakkingsvolume te verminderen of om de heterogene materialen waaruit de verpakking bestaat te scheiden. Het verkleinen en volume verkleinen van de verpakking wordt bereikt door:

-Twin shaft shredders die voornamelijk materialen kunnen versnipperen. Dit zijn industriële shredders met twee assen waarop roterende messen zijn gemonteerd. De twin shaft-shredders hebben geen zeef en de grootte van het uitgangsmateriaal wordt bepaald door de dikte van de messen. Het belangrijkste doel van de shredder met twee assen is om een ​​eerste volumevermindering uit te voeren, dus outputcontrole is een secundair element. De shredders met dubbele as zijn zeer efficiënt in het verminderen van het volume van omvangrijke verpakkingen zoals vaten, potten van verschillende afmetingen, generieke en vergelijkbare containers. De twin shaft shredders voor grofvuil worden veelal uitgevoerd met een elektrische aandrijving en voorzien van twee motoren met een vermogen van 11 tot ruim 150 kW. Alle industriële shredders met dubbele as zijn gemaakt met een paar onafhankelijke tandwielen om overbelasting van de reductiesystemen te voorkomen en om de snelheid van de assen te laten veranderen afhankelijk van de te behandelen materialen.

- Shredders met één as worden gebruikt voor het verkleinen van de tweede maat na de shredder met dubbele as. De singel shaft shredders zijn zo ontworpen dat ze zijn uitgerust met een zeef van verschillende groottes om de grootte van de grondstof effectief te kunnen beheersen. Het gebruik van de primaire single shaft shredder is bijzonder geschikt wanneer de uitgangsmaterialen van de gewenste grootte door mechanische systemen zoals de densimetrische scheidingstafel of trilzeven in latere scheidingsprocessen moeten worden ingevoerd.

-Verpakkingsgranulatie is nuttig bij het verminderen van de poly-gekoppelde materialen die worden gebruikt voor voedselverpakkingen zoals Tetra Pak (bron: http://www.thyristorcyclo.it/come-and-done/), geschikt voor de Tetra Pak-containers Opslag van vers voedsel dat gekoeld moet worden en houdbaar voedsel dankzij aseptische verpakking. Containers die geschikt zijn voor de kortetermijnopslag van verse of gepasteuriseerde producten en die gekoeld moeten worden, mogen alleen van papier en polyethyleen gemaakt zijn - dankzij aseptische verpakking kunnen voedingsproducten zonder noodzaak langdurig op kamertemperatuur bewaard worden voor conserveermiddelen. "Tetra Pak is gemaakt van 74% papier, 21% polyethyleen en 5% aluminium. Om de materialen waaruit het polygekoppelde granulaat bestaat te scheiden, moet het zeer fijn zijn om heterogene delen te kunnen scheiden, die vervolgens worden gescheiden met densimetrisch. "Tafels, trilzeven of elektrostatische afscheiders.

Hieronder volgt een screening van de verpakking zoals gespecificeerd door het National Packaging Consortium Bron Conai

a. Met verpakking wordt bedoeld het product dat bestaat uit allerlei materialen die bedoeld zijn om bepaalde goederen te bevatten, van grondstoffen tot afgewerkte producten, om ze te beschermen, zodat ze door de fabrikant kunnen worden gehanteerd en aan de consument of gebruiker kunnen worden geleverd, in om ook hun presentatie te garanderen Wegwerpartikelen die voor hetzelfde doel worden gebruikt.

b. Verkoopverpakking of primaire verpakking verwijst naar verpakkingen die een verkoopeenheid vertegenwoordigen voor de eindgebruiker of consument op het verkooppunt.

c. Meervoudige of secundaire verpakking: verpakking die de groepering van meerdere verkoopeenheden op het verkooppunt vertegenwoordigt, ongeacht of deze als zodanig aan de eindgebruiker of aan de consument wordt verkocht of alleen dient om de bevoorrading van de schappen op het punt van verkoop te vergemakkelijken. Het kan van het product worden verwijderd zonder de eigenschappen ervan te veranderen.

d. Transportverpakking of tertiaire verpakking: verpakking om de behandeling en het transport van goederen te vergemakkelijken, van grondstoffen tot afgewerkte producten, een reeks verkoopeenheden of meerdere pakketten om hun behandeling en beschadiging tijdens het transport te voorkomen, met uitzondering van weg-, spoor-, zee- en luchtcontainers “

Met de Twin shaft shredders en single shaft shredders uit de Stokkermill-serie kan grof verpakkingsafval worden versnipperd. Hieronder vindt u een lijst van enkele mogelijke toepassingen.

 • Shredders voor het versnipperen van plastic verpakkingen
 • Shredder voor het versnipperen van houten pallets
 • Versnipperaars voor metalen containers
 • Shredder voor het versnipperen van plastic containers
 • Shredder voor het versnipperen van verpakkingsdozen
 • Shredder voor het versnipperen van nylon folies
 • Shredder voor het versnipperen van PVC-panelen
 • Shredder voor het versnipperen van landbouwfolies
 • Shredder voor het versnipperen van zeildoek voor kassen
 • Breker voor het breken van stalen en ijzeren vaten
 • Shredder voor het versnipperen van aluminium containers
 • Shredder voor het versnipperen van textielverpakkingen, het versnipperen van jutezakken
 • Elektrostatische afscheiders voor het scheiden van metaaldeeltjes