AEEA-verwerkingsfabrieken, recycling en scheiding van elektronisch en elektrisch afval AEEA tentoongesteld op Ecomondo 2022 - de Green Technology Expo - beurs voor de verwerking en recycling van elektrisch en elektronisch afval.

AEEA-verwerkings- en recyclingfabrieken

AEEA-verwerkingsfabrieken, recycling en scheiding van elektronisch en elektrisch afval AEEA tentoongesteld op Ecomondo 2022 - de Green Technology Expo - beurs voor de verwerking en recycling van elektrisch en elektronisch afval.

De verwerking en recyclingfabrieken van Stokkermill Recycling Machinery voor elektronisch en elektronisch afval worden tentoongesteld op de volgende editie van Ecomondo 2022 -  de Green Technology Expo - Rimini - Italië van 9 tot 11 november 2022. De e-waste en e-waste behandelings- en recyclingmachines, die Stokkermill zal presenteren op Ecomondo 2022, de Green Technology Expo, zijn de volgende:

AEEA verwerkingsfabrieken

Hamermolen HM100 voor elektronisch afval (WEEE). Deze AEEA-hamermolen kan de grootte van materialen verminderen, waardoor de scheiding van metalen van plastic componenten mogelijk is. De hamermolen is uitgerust met motoren tussen de 100 en 200 kW, afhankelijk van het te verwerken materiaal en het benodigde vermogen. Het gewicht van de rotor van de hamermolen is ongeveer 5000 kg. De rotor van de hamermolen is omkeerbaar, waardoor het gebruik van beide kanten van de breekhamers mogelijk is. De omkeerbaarheid van de rotor van de schroothamermolen zorgt voor een snelle werking, waardoor stilstand en machineonderhoud worden verminderd.

Verticale delamineermachine voor de recyclage van elektronische printplaten en elektronisch industrieel afval - WEEE. De impactbrekers kunnen de binnenkomende materialen tot een grootte van enkele mm vermalen, wat de scheiding van metaal- en kunststoffracties mogelijk maakt. Stokkermill-granulatoren zijn ontworpen om slijtage te verminderen van mechanische onderdelen die in contact komen met bijzonder schurende materialen zoals: B. glasvezel van elektronische borden.

F-serie shredders met vier assen combineren de eigenschappen van shredders met twee assen en shredders met één as in één machine. Geen gevaar, het volumineuze en lichte afval drijft over de schachten. Ferromaterialen zoals elektronisch schroot worden dankzij het vervangbare sorteerrooster gemakkelijk versnipperd tot de gewenste grootte.

Multi-outlet densimetrische scheiders maken de scheiding mogelijk van ongesorteerde materiaalstromen met een deeltjesgrootte van minder dan 5 mm, die worden geproduceerd door maalinstallaties, turbines, granulatoren, verticale molens en slagbrekers. Droge afscheiders maken controle over trillingsfrequentie en tafelhelling mogelijk. De helling van de tafel in het bereik van 10°. De multi-outlet densimetrische scheiders zijn de logische voortzetting van de VT-serie densimetrische scheidingstafels vervaardigd door Stokkermill Recycling Machinery.