Metaal Scheidingsinstallatie, raffinagelijnen maken het mogelijk om de beste kwaliteit metaalfracties te bereiken. Metaalscheidingsinstallaties en -lijnen voor de terugwinning en raffinage van metalen uit de schrootrecycling

Metaal Scheidingsinstallatie | STOKKERMILL

Metaal Scheidingsinstallatie, raffinagelijnen maken het mogelijk om de beste kwaliteit metaalfracties te bereiken. Metaalscheidingsinstallaties en -lijnen voor de terugwinning en raffinage van metalen uit de schrootrecycling

Metaal Scheidingsinstallaties en -lijnen voor de terugwinning en raffinage van metalen uit de schrootrecycling op Ecomondo 2021.

Gemengde metaalraffinage- en scheidingsinstallatie
Gemengde metaalraffinage- en scheidingsinstallatie

Metaal Scheidingsinstallaties, metaalraffinagelijnen ontworpen en vervaardigd door Stokkermill Recycling Machinery maken het mogelijk om de beste kwaliteit metaalfracties te bereiken. De raffinagelijnen gemaakt door Stokkermill maken gebruik van de meest efficiënte en moderne apparaten die zijn ontwikkeld door het Italiaanse bedrijf en kunnen worden ontworpen om te voldoen aan verschillende eisen van de moderne recyclingindustrie. Elke raffinagelijn is ontworpen en vervaardigd om te voldoen aan de eisen van de eindgebruiker en in overeenstemming met het type materiaal dat moet worden geraffineerd en gerecycled. Het verbeteren van de kwaliteit van de metalen is een belangrijk doel dat moet worden bereikt om het beste economische rendement te behalen in een dergelijke competitieve markt. De raffinage- en recyclinglijnen zijn geschikt voor een breed scala aan industrieel schroot en materialen: - Metalen uit de schrootrecycling, - Metalen uit de recycling van elektrisch en elektronisch schroot, - WEEE-recycling, - Recycling van elektrische motoren, - Materialen uit de auto recyclingindustrie, - Meer in het algemeen voor de terugwinning van ongedifferentieerd schroot. Stokkermill Recycling Machinery is continu bezig met het ontwikkelen van nieuwe machines en technologieën om de beste oplossingen op de markt te bieden.

impact-delaminatiemachine
Impact-delaminatiemachine

De DM-serie van de impact-delaminatiemachine maakt het mogelijk om het materiaal te verkleinen tot enkele mm, wat de juiste afmeting is voor de volgende sorteeractiviteiten. Het grote voordeel van impact-delaminatiemachine van Stokkermill is het lage onderhoud dat nodig is dankzij het speciale ontwerp van de hamers en de kwaliteit van de gebruikte materialen voor de constructie.

magnetische scheiders
Magnetische scheiders

De magnetische scheiders van de OB-serie maken het met grote precisie mogelijk om magnetische fracties uit de stroom heterogene materialen te scheiden. De triltafels van Stokkermill kunnen het materiaal gelijkmatig verdelen om de efficiëntie van de OB-magneten te verbeteren.

Roestvrijstalen afscheider
Roestvrijstalen afscheider

De supermagneten van de SS-serie kunnen paramagnetische en niet-magnetische metalen scheiden met een vermogen van 11000-15000 Gauss. De SS100 roestvrijstalen afscheider wordt ook gebruikt op het gebied van kunststofrecycling en -regeneratie, terwijl het belangrijk is om de metaal- en ijzerhoudende onzuiverheden te scheiden om de extrusie- en vormprocessen te beschermen.

Wervelstroomapparaat
Wervelstroomapparaat

Het wervelstroomapparaat van de Stokkermill EC-serie is een flexibele machine die een efficiënte scheiding van de niet-magnetische metalen uit de organische fractie mogelijk maakt.


Meervoudige droge densimetrische
Meervoudige droge densimetrische

De meervoudige droge densimetrische tafels van Stokkermill zijn ontworpen voor het scheiden van metalen met verschillende dichtheid. Er kunnen maximaal acht tabellen worden samengevoegd voor de beste scheidingsresultaten.

Optische separator
Optische separator

De optische separator Stokkermill OS detecteert de kleur- en vormverschillen tussen de materialen in dezelfde fractie met de precisie van een menselijk oog. Dankzij dit vermogen kan de optische sorteerder de verschillende fracties scheiden om een hoogwaardige fractie schoon metaal te krijgen. De Optical Sorter is verkrijgbaar met verschillende capaciteiten en maten.

Elektrostatische scheider
Elektrostatische scheider

De elektrostatische scheider Stokkermill scheidt, dankzij het verschil in geleidbaarheid in de metalen, de hogere geleidbaarheidsfractie van de lagere waardoor plastic, rubber, papier en hout uit de uiteindelijke stroom kunnen worden verwijderd.